Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Yeni dünyanın kıdemlilerini çaylak gözü ile yorumlamanız bir garip.

Sabaody'de Rayleigh Kizaruya vuruyor, Bizimkiler o zaman şaşırıyor. Bizimkilere bakıp aa o zaman bu kıdemliler de haki işlenmedi demek mantıksız. MF savaşın da ki tüm kıdemliler haki kullandı. Bu Sanji vs Vergo'da Sanji'nin ayağını karartmadığı için Sanjide haki yok demekle aynı şeydir. Haki mevzusu o zamanlar çok işlenmedi çünkü yeni dünya da bile haki kullanan sayısının az olduğu bir ortamda daha 1-2 aylık korsanların haki master olarak ortada dolanması kadar absürt olduğu içindi. Ayrıca MF'de Jinbei Sakazukiyi çıplak elleri ile mi blockladı sanıyorsunuz.

Boa kardeşlerde haki varken Luffy bunlara vurdu mu yamultuyordu. Magellan'ın karşısında ki 4 kişiden sadece 2 kişi haki biliyordu. Croco ve Luffy'de haki namında bir şey yokken sadece Jinbei ve İvankov biliyordu ki İvankov yumruk dövüşçüsü. Magellan ise yakın dövüşçülerin korku duyacağı bir meyveye sahip meyvenin dumanı bile kişiyi etkiliyorken yakın dövüş karakteri İvankov gibi herhangi bir Yc kumandanı etmeyecek bir adamın karşılık verememesi çok normal. Jinbei ise bu adamla dövüşmedi sebebi ise adamın amacı savaşa yetişmek korkması değil.

Teachi teklemesi de sanki çok baba bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz. Koskoca Oden 2 tane Yonkou+ seviyesinde ki adamdan övgü almış Oden Bariyer meyvesini geçemedi. Bazı meyveler terstir kişi rakibini tanımazsa o meyveyle içinden geçer. Foxy sanki Luffy seviyesinde bir adammıydı ki Luffy'ye kombo şov yaptı. Bu adamın orada olmasının sebebi ortam ve Meyvesinin gücü. MF savaşında gördük Denizciler de Shiciler dışında Komutan tutabilen adam yoktu. Komutan seviyesinde ki bir adamı Adalet kapıları ve değişik bir akıntı tarafından korunan ID'de bırakmazlar. Ayrıca ID tehlikeli yapan gardiyanları değil, bulunduğu konumdur ki orada ki Amiral+ seviyesinde ki adamları tutamayacağını Gold Lion Shiki bize gösterdi.

Herhangi bir YC seviyesinde ki adam Magellanı ötürür. Ayrıca Shiryuu da fazla abartılıyor. Bu adam aldığı herşeyle birlikte maks YC-1 seviyesidir. Üstüne çıkamaz. Zoro'ya rakip arıyorsanız Amiral Seviyesinde Fuji ve onun üstünde olduğunu düşündüğüm Mihawk var.
Gözümde Kamazoudan 10 kat hatta 100 kat güçlüm adamları topukları kıçlarına vura vura kaçıran Magellan az bir eforla alır Zoroyu.
 

Üye silindi 5781

Bu adamın meyvesi çok güçlü. Hani çıplak vücuda teması bile sıkıntı.Zoro'nun gözlem hakisine bağlı dicem de sağını solunu bilmeyen adamın gözlem hakisinden de fazla bir şey beklemek Katakuriye ve Sanjiye hakaret olur xd
 
Meyvesi aşırı güçlü abiğcimm Zoro'nun Hydra'ya yakalanmaması lazım yoksa sonrasının kurtuluşu yok. Ya panzehiri olacak Zoro'da yada vücudu Magella'nın zehrine bağışıklık kazanmış olmalı.
 
Adam kendisi işleyince herkese haki verdi bana herkese haki mi verelim diyorsun. Kuş kafesi varken düz denizci askerleri silahlanma basıp kuş kafesini blokluyordu... Zaman atlaması öncesi Hancock'un hakisi vurgulanıyor Smoker şaşkınlık geçiriyordu fark açıkça ortada aslında Bir adamın gücünde bile onda Haki olacağı belli. Teach'te haki görmedik ama en azından 2 hakiyi biliyor olarak gözükecek. Savaşta Şov üzerine şov yapan Crocodile silahlanma ve görüş hakisi ile geri dönecek. Hatta sağ kolu Daz'da da iki hakiden göreceğimize eminim. Jimbei'den zaman atlaması öncesi görmesekte sonrasında gördük. Ivankov bölge komutanlarından üstte olarak G ordusu komutanı ve o da 2 haki kullancısı olarak karşımızda olacak. Zaten Sanji'yi eğiten Ivankovda yoksa Sanji'de nasıl o iki haki var ? :D yani mantıkla yapılacak şeyler ha seviyesi dediğin gibi sadece varsayım olur. Ama bu adamda olmaması imkansız çünkü az önce saydığı tüm isimlerden üstün bir hava çizdi Hapishanede hapise tıktığı Shiryu'da bir imparatorun sağ kolu unutmamak lazım. Ha seviyesine gelirsek. Tashigi kadar zayıf veya Katakuri kadar üstün hakisi olan kaç adam gördük zaten ? Sen her karakterin haki düzeylerini kıyaslayabiliyor musun sanki ? Kimse kıyaslayamaz. O kadar detaylı bir olay yok ortada Bu adamda Haki olması yeterli anlayacağın
Zaman atlaması öncesi görmemiş olmamız kimsede yoktu anlamına gelmez. Oda düzgün işlemedi sadece. Var olanlara da vurgu yapmadı her zaman. Jimbe haki olmadan nasıl magma avuçluyor?

Herkes süper haki bilecek diye bir şart da yok. Bizim tayfada Luffy, Zoro, Sanji hariç haki bilen yok denildi. Zaman atlaması sonrası olmasına rağmen Caesar meyve tabanlı dövüşüyordu mesela. Magellan'ı da tekme yumruk falan atarken görmedik. Hep meyvesi ile dövüştü. Hakisi olsa bile hakide uzman olacak, vs'ye hakisi ile yön verecek bir adam değil. Hakisi varsa zaten hakisiz Luffy'nin kırabildiği savunma ile çok da kayda değer bir haki beklemiyorum.
 
Ya ama bu konu zevkli olmadı be. Tek slashlık dövüşün nesini tartışacağız.:D Şöyle sağlam rakipler getirin de Zoro en azından 3-5 slash atmak durumunda kalsın. Mesela Hawkins olur, Denjiro olur, Killer olur. Bak bunlar daha çetin dövüşler.:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık