Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Yeni dünyanın kıdemlilerini çaylak gözü ile yorumlamanız bir garip.

Sabaody'de Rayleigh Kizaruya vuruyor, Bizimkiler o zaman şaşırıyor. Bizimkilere bakıp aa o zaman bu kıdemliler de haki işlenmedi demek mantıksız. MF savaşın da ki tüm kıdemliler haki kullandı. Bu Sanji vs Vergo'da Sanji'nin ayağını karartmadığı için Sanjide haki yok demekle aynı şeydir. Haki mevzusu o zamanlar çok işlenmedi çünkü yeni dünya da bile haki kullanan sayısının az olduğu bir ortamda daha 1-2 aylık korsanların haki master olarak ortada dolanması kadar absürt olduğu içindi. Ayrıca MF'de Jinbei Sakazukiyi çıplak elleri ile mi blockladı sanıyorsunuz.

Boa kardeşlerde haki varken Luffy bunlara vurdu mu yamultuyordu. Magellan'ın karşısında ki 4 kişiden sadece 2 kişi haki biliyordu. Croco ve Luffy'de haki namında bir şey yokken sadece Jinbei ve İvankov biliyordu ki İvankov yumruk dövüşçüsü. Magellan ise yakın dövüşçülerin korku duyacağı bir meyveye sahip meyvenin dumanı bile kişiyi etkiliyorken yakın dövüş karakteri İvankov gibi herhangi bir Yc kumandanı etmeyecek bir adamın karşılık verememesi çok normal. Jinbei ise bu adamla dövüşmedi sebebi ise adamın amacı savaşa yetişmek korkması değil.

Teachi teklemesi de sanki çok baba bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz. Koskoca Oden 2 tane Yonkou+ seviyesinde ki adamdan övgü almış Oden Bariyer meyvesini geçemedi. Bazı meyveler terstir kişi rakibini tanımazsa o meyveyle içinden geçer. Foxy sanki Luffy seviyesinde bir adammıydı ki Luffy'ye kombo şov yaptı. Bu adamın orada olmasının sebebi ortam ve Meyvesinin gücü. MF savaşında gördük Denizciler de Shiciler dışında Komutan tutabilen adam yoktu. Komutan seviyesinde ki bir adamı Adalet kapıları ve değişik bir akıntı tarafından korunan ID'de bırakmazlar. Ayrıca ID tehlikeli yapan gardiyanları değil, bulunduğu konumdur ki orada ki Amiral+ seviyesinde ki adamları tutamayacağını Gold Lion Shiki bize gösterdi.

Herhangi bir YC seviyesinde ki adam Magellanı ötürür. Ayrıca Shiryuu da fazla abartılıyor. Bu adam aldığı herşeyle birlikte maks YC-1 seviyesidir. Üstüne çıkamaz. Zoro'ya rakip arıyorsanız Amiral Seviyesinde Fuji ve onun üstünde olduğunu düşündüğüm Mihawk var.
Her hangi bir yc falan yamultamaz. Vista, Ace, Smoothie, Cracker, Jack, Yasopp, Queen bunların hepsini yamultur.
 
Ayrıca Ace karşısında siz onun dengi değilsiniz diye tayfasına kaçmasını söyleyen Teach, Magellan karşısında zerre endişelenmeden rahat rahat dolaşıyor. Magellan ilk saldırıyı yapmasa Shiryuuya gerek kalmazdı orada.
 
Şuana kadar seride önemli bir rolü olupta ID'ye atılan Yeni Dünya korsanı yok diye biliyorum canon olmayan Byrndi World ve Douglas Bullet'ı saymassak.
Impel Down Shiki görmüş yer. En baba hapishane yakalanan her türlü über adam buraya getiriliyor muhtemelen. Shiki dediğimiz adam Zamanın en büyüklerinden. O geldiyse Yeni dünyadan neden adam gelmesin
 
Neye dayanarak.

Dof dediğin adam Luffy'nin G4 tam güçlü saldırısına direnmiş bir adam. Magellan dediğin adam Hakisiz G2'ye yamulan bir adam.

Saydığın adamların önünde diz çöker magellan.
Neye dayanarak. Evet söyliyeyim Nightmare Luffy tanklayan Gecko Moraih, Jimbei karşısında yamuluyor. Nightmare Luffy One Piece'in her türlü zamanı için çok abartılı güçlü bir form adam Haki bilmiyorken bu formda ve Oars yumruğunu eforsuz durduruyor. Jimbei, İmparator tanklayan imparator ile güreşen bir karakter. Doflamingo Crocodile'a ortaklık teklif ediyor çünkü adamı dengi görüyor. Crocodile bakma hakisiz falan erken tanıtılma kurbanı Shiryu desen Teach'in yani bir imparatorun sağ kolu. Bir de Ivankov var elimizde o da Muhtemelen Sabo ve Kuma'nın ardından Devrimcilerin en güçlü adamı. Shiryuyu yamultup hapsediyor. Moriah yamultan Jimbei, Dof'un dengi gördüğü Crocodile Impel Down çıkışına kadar tabana kuvvet kaçıyor. Ivankov karşısında duramıyor oyalayamıyor bile herifi Venom demon falan açmış halide değil direkt tekleyip geçiyor. Basic haliyle Magellan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık