Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Olay muhtaçlık meselesi değil. O konum'a gelip haki olmaması baya komik olur. Koramiral olmak için bilr haki şartı varken, koramiral tekleyecek adamların olduğu hapishanesinde müdürünün bilmemesi bana saçma geliyor.
O mantıkla düşünürsen öyle bir hapishanenin müdürünün amiral gücünde olması lazım değil mi? Ama Magellan sadece meyvesiyle ön plana çıkmış bir karakter.
 
O mantıkla düşünürsen öyle bir hapishanenin müdürünün amiral gücünde olması lazım değil mi? Ama Magellan sadece meyvesiyle ön plana çıkmış bir karakter.
Ama yeni dünyada sadece meyve ile bir yere gelinmediği söyleniyor. Yani ileri seviye olmasa bile bence mutlaka haki olmalı bu adamda.
 
Magellanın meyvesi çok tehlikeli meyve. Eğer zoro full beden koka yapmayı öğrenmişse ya da yapacak kadar hakisi varsa magellanı yenebileceğini düşünüyorum. Güncel zoroda böyle bişey görmediğimiz için magellan kazanıra oy verdim. Ancak ileride yaparsa fikrim değişir.
 
İyi de 2 Yıl önce Haki diye bir kavram yok.. en azından silahlanma... Smoker, Ace savaşı haki yok. Teach, Ace savaşı Haki yok. Vista, Marco beraber Sakazuki'ye saldırıyor. Haki kullanıyorlar ama yersen ? Adamın fiziksek bedenine vuramıyorlar Logia özelliği ile yeniden birleşiyor. En büyük savaşta Hancock tekme atıyor. Smoker "Nasıl vurdu noluyor ?"falan oluyor sonra "demek kuja'nın hakisi diyor." Bir bakıyoruz zaman atlamasından sonra Smoker'ın yanındaki Çöp Tashigi Silahlanma hakisi biliyor. Yani anlayacağın. Haki kavramı zaman atlamasından önce yoktu. Mariford da dahil buna.. Zaman atlamasından sonra tekrar çizilse bu karakterler çok güçlü olacak. Tüm cp9 haki biliyormuş mesela (silahlanma ve görüş) Gecko Moriah, Wano'nun içinden hakisiz mi geçti ? Sadece gölge meyvesiyle mi yaptığını düşüniyorsun ? Ya da Crocodile'ın hakisiz karşımıza çıkacağını. Bu seride ne kadar önce gözüktüğün/ortaya çıktığın da önemli. Alabasta zamanları için hatta bırak Alabastayı 2 yıl öncesi için Logia çok über bir güçtü bir de o adamlara Haki mi eklesin. Hakiden habersiz Luffy karşısında
Seriyi çok uzun zamandır takip ediyorum. Zaman atlaması öncesi ne olup ne olmadığından haberim var. O hakili çizilen Tashigi dahil herkes Yeni Dünya'da hakili çizildi. Oda bu iş burada yaygın demeye getirdi. Oda haki meselesini doğru düzgün işleyemedi diye herkese haki mi verelim? Hakisi olursa ona göre yorumlarız. Şu an varsayımdan ibaret. Diyelim ki hakisi var. Ne seviyede var? Tashigi seviyesi mi, Katakuri seviyesi mi? Her türlü varsayım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık