Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Bu konuyu açmadan önce internette bakmıştım bir kaç yere anket sonuçları genelde birbirine çok yakın ya da Zoro alıyordu. Ben bizim forum ne der merak ettim :D
Ya böyle sembol karakterlerin versus sonuçları hiçbir zaman ciddiye alınmaz. Zoro'nun Roger'ı kolayca yeneceğini söyleyen insanlar da var, aynısı diğer sembol main char dediğimiz tipler için de geçerli. O sebeple pek kıymeti yok.
 
Zoro alır gibi.Zehri hakiyle engelleyip yakına girerse kazancağını düşünüyorum öyle dayanıklı bir adam değil magellan.
 
Anladım ama mangada eriten zehir gördüm mü ondan bile emin değilim. Başka serileri bilemem ama OP da görmedim diye hatırlıyorum :hmm:
Mangalar genelde benzer mantıkta oluyor. Ama yiende OP ta bende hatırlamıyorum öyle bir olay. O yüzden hep olabilir yazdım zaten, kesin bir şey söylüyemiyorum. Sadece ihtimal belirtmek benimkisi.
 
Luffy Magellan'ı sakat bırakır :( 2 tane ileri b.hakili kgye bakar yenilmesi.
Magellan Luffy'nin daha önce dövüştüğü tüm karakterlerden daha güçlü ama zehir bağışıklığını hesaba katarsak iki yıl önceki senaryo işlevsiz olabilir. Yani bu sefer Magellan hasar aldığı vuruşla işini bitiremeyebilir Luffy'nin. sakat kalabilir yani evet. Gerçi Magellan'ın da haki kullandığı bir senaryoda işler farklı olabilir
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık