Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Luffy Dördüncü Vites Kullanmadan Kimleri Alabilir?

Kimleri Alır?


  • Kullanılan toplam oy
    248
Şimdi öncelikle birçok kişi Dragon Ball mantığıyla Luffy'nin açtığı gearlara bakarak rakiplere güç seviyesi ölçüyor. Benim gözümde AÇTIĞI GEAR'lar değilde o saldırılara NE KADAR ÖZENİLMİŞ, NE KADAR YOĞUN EFECT verilmiş bunlar önemli.

Mesela Luffy'nin Px'ye attığı gear2'li jet pistol ile Gladius'a vurduğu Jet Stamp aynı seviyede değil, hatta Gladius'un tek yediği Bariyer Pistol bile, Px'ye atılan kasılan saldırı kadar güçlü değil özünde, çizimler bunu belli ediyor ;



Yani Gladius'a atılan Jet Stamp google'dan aratırsanız görürsünüz Px'ye atılan HAKİLİ ve Luffy'nin abanarak vurduğu saldırının yanına bile yaklaşamaz.


Serinin ilk yarısındada bu örnekler geçerliydi. Luffy, Lucci'yi yendikten sonra ve birkaç arc geçtikten sonra bile Hannyball gibi adama gear2 açıp Jet Gattling vuruyordu, Hannyball yinede dayanıyordu. Neden? Çünkü Lucci'ye vurduğunun hatta Alabasta'da Crocodile'a vurduğu Storm'ın yanında TOZ ZERRECEĞİ KADAR BİLE değerli olmayan bir şekilde vuruyordu Hannyball'a. Sadece BASE LUFFY'NİN Storm saldırısı bile Gear2 ile attığı öylesine saldırılardan çok çok daha güçlü bu mangada, HATTA GEAR3 seviyesi 1 atağa bile dönüşebiliyor.

Zaten çizilişlerde ortada,

Hannyball Jet Gattling ;


Lucci Jet Gattling


Hikaye bazlı bakmazsanız daha çok yanılırsınız söyliyim, Luffy herkese AYNI MOTİVASYON ile dalmıyor ve sırf SADECE 1 GEAR2 vuruşu bile öylesine attığı GEAR4 vuruşundan güçlü olabilir bu mangada, Oda sanıldığı gibi bir mantıkla çizmiyor bence tamamen bu seriyi, yani Dragon Ball gibi sığ bir manga değil bu.

Hannyball'ı Gear2 ile de dövüyordu Base haldeyken Rifle Pistol gibi ataklarıylada dövüyordu, mesele adamlara vurduğu saldırıların NE KADAR ÖZENİLMESİYLE alakalı, tekniğin aynı olması değil bence.

Dediğim gibi ABANILMIŞ BİR GEAR2 SALDIRISI > Öylesine şov amaçlı attığı Gear4 yumruğu gayet olasıdır.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık