Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990: Tek Kişilik Ordu

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    252
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King>=Queen>Jack.
Dediğim gibi icraata bakıyorum.Boş yapıyorlar 5 haftadır.Adam çıktı çatıya çatır çatır savaşıyor.Hödük mü evet,mal mı evet,gerzek mi evet ama kaptanının önüne kalkan oldu savaşıyor.Bunu isterim ben.King isterse tek atsın luff-law-kid e.Gerçi elinden silahını düşüren karakterden ne bekliyorsak :D Neyse uzatmayalım bu mevzuyu.
 
Katakuri'nin bir mochisi yere damlasa King ona denk olur. Fırsatını bulunca hemen meydan okumayı iptal et, hayır ertelese anlarım da iptal etmek de ne bileyim, zayıflık göstergesi.

Sasaki bizimkilerin tarafına geçme ihtimali var. Denjiro adamı öldürmek yerine bağladı, şimdi Sasaki'den öğrendiğimize göre kendisinin en yakın arkadaşıymış. Yani başta sürtüşme olsa da Denjiro'nun yanına geçebilir.

Hawkins kesinlikle Luffy'nin kaderine baktı.

Linlin'in muazzam gücü, sağ kola meydan okumayı düşünen birini bile şaşırtıyor.
 
Umarım BM'yi olaylara dahil etmez Perospero kandırsın götürsün şunu adadan. Kitap mevzusu çok akla yatkındı fake spoiler veren boş yere küfür ettirmiş sodaya. Neyse hak etmediği söylenemez. :)
 
Türkçesi çıkmış bir sitede ...Oda savaşın seviyesini yavaş yavaş yükseltiyor.Santranç gibi önce piyonlarla oyun kuruyor.Piyonlar devre dışı kalınca Sırayla at fil kale vezir diye gidecek sanırım.
 
%1 hayatta kalmı şansını Drake için söyledi değil mi? Drake’in o adam için üzülüyorum vs demesi bunu doğrular nitelikte sanki.
 
Seylan formu da boş çıkacak gibi. Silahşorlerin bu moda geçtiğinde epey güçleneceğini, hiç değilse bir komutana az da olsa karşı durabileceklerini düşünmüştüm ama bildiğin Jack alayına birden tek atmış. Eğer kediyle köpekte başarısız olursa gerçekten bu konu hayal kırıklığı olacak.

Uçan altılının tamamı taraf değiştirebilecek potansiyele sahip, ilk fireyi Drake ile verdiler, devamı da gelecektir.

Bu nasıl savaş anlamadım, Kınlar ve Kaido kenardan Jack ve diğer hayvanların savaşını izliyor, tam komedi :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık