Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemiyorum onu. Çoktur. Amirallerde kral haki çıkması demek herkese verecek anlamına gelmiyor sadece. Hatta çıkmazsa benim açımdan üzücü olur. Askeri olarak en güçlü topluluk olan Denizcilerin başındaki isimlerde çıkmalı.
Ben daha nadir görülmesini isterdim açıkçası. Sağ kollarda çıkıyor olması beni üzüyor yada sırf Luffy'nin rakibi diye çıkıyor olması. Çok fazla kral var demekki OP evreninde.
 
Hancock ile Chinjao'da olan Kral haki deniyorda, hadi Hancock'u anlarım tüm olayı meyve olan karakter benim gözümde fazla birşeyde beklemiyorum o kadından Yc4 seviyesidir işte. Ama Chinjao'ya güçsüz demek nedir? Adam '' Efsane Korsan '' olarak anılıyor. 542 milyon ödülü var diye mi güçsüz sanılıyor? Sadece ödüle bakmak saçma adam gayet güçlü. Garp '' 8 Dağ parçalama antrenmanı yapmış adamı yenmek için ''. Yani buz dağını tek saldırıda 2'ye ayıran adam mı çöpmüş, Hancock ile bir tutamayız bu adamı bence. Dressrosa'da güçten düştü ondan ayar yedi gelen geçenden, çok küçümseniyor o adam. Şuanki Sai bile Chinjao'nun genç halinin KRAL HAKİSİZ hali gayet güçlü bir adam olduğunu bizzat Zoro söylemişti.

Hancock Denizci Kaptanı - Tuğamiral dövmekten ileri gitmemişken Don Chinjao yeni dünyada terör estiriyordu Garp'ın bir dönem rakibi olmuş adam kendisi gayet güçlü birisi.
 

Üye silindi 1004

İşlev sıralaması olursa yubashiri o zaman şöyle olur.

Perospero
Katakuri
Oven


...
Daifuku
Mont'D'or
Brulee
Raisin
Pudding


...
Smoothie (işlevsiz)
Linlin (tayfaya zarar)

Al birini vur ötekine
Kata’nın ds işlevsiz olması lazım. Annemi dövebilirsin deyip dövüşü kasıtlı olarak vermiş birisi. Sırf Luffy’nin sempatisini kazanmak için ölü taklidi yapıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık