Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay sadece o da değil. Bir yonkou'nun 3. Komutanının diğer yonkou'nun 2. Komutanından güçlü olması dengeyi baya bozar.
Koca ana ailesinin sistemi,planı programı var alarm sistemleri vs...Öyle elini kolunu sallayarak giremiyorsun mekanlarına bu arcta olduğu gibi.Kafalar zehir kısacası.O bakımdan denge bozulmuyor.Canavar korsanları kadar güçlü olmalarına zaten gerek yok tuttukları bölgede.
 
Kaido tarafı daha kalabalık iken bu muhabbetin yapılması :oleyo2::oleyo2: Adamların sistem olarak Bm tarafından eksisi yok fazlası olabilir.Güçlü adam sayıları da açık ara daha fazla.Sıkıntıları şu.Karşı tarafın sağ kolu aynı anda Luffy,Jinbei,Bege,Pedro gibi adamlarla uğraşabilen birisi Kaido tarafının sağ kolu ise Sanji'ye hasar vermekte zorluk çekip,İzo tarafından zamanı çalınan birisi.
 
Kaido tarafı daha kalabalık iken bu muhabbetin yapılması :oleyo2::oleyo2: Adamların sistem olarak Bm tarafından eksisi yok fazlası olabilir.Güçlü adam sayıları da açık ara daha fazla.Sıkıntıları şu.Karşı tarafın sağ kolu anda Luffy,Jinbei,Bege,Pedro gibi adamlarla uğraşabilen birisi Kaido tarafının ise Sanji'ye hasar vermekte zorluk çekip,İzo tarafından zamanı çalınan birisi.
Kaidou'nun tayfası'nın yarısı ihanet ediyorken Bm tayfasından pek fazlası olamaz bence. Dediğin gibi sağ kol ise kata'nın uyanışsız hali etmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık