Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha demin redditte gordum acildi mi acilmadi mi bilmiyorum ama biri orjinal schibukailer vs suan ki straw hats konusu acsa iyi olmaz mi
 
Buna Bb ve Shiryu
Shanks ve Beckmann bile eklenebilir. Ne diyorsun?
Şimdi genel düşüncemi açayım:

Birçok vs de gördük. Eğer gafil avlanırsan dövüşü nihayete erdirecek hasarlar alabiliyorsun. Aynı gerçek hayattaki gibi. Ağırsiklet boksörler bir dövüşte onlarca yumruk yer düşmez. Diğer dövüşte tam oturtulan bir yumrukta iner. Hatta şöyle bir laf vardır. Beklemediğin yumruk KO ile sonuçlanır. Mesela yumruk atıyorsun, tam bir adımını öne atıp direkt çıkaracaksın. Öne attığın adım yere değmeden yediğin yumruk, sende denge falan bırakmaz düşersin. Demem o ki, açık verdiğin zaman yediğin yumrukla inersin. Aynısı OP'da da geçerli. Yonkou gafil avlandığında inmeyebilir ama gayet hasar verilebilir. Hele de amiraller tarafından.

Oden'in Kaido'ya yenilmesi, Jozu'nun Aokiji'ye yenilmesi böyle oldu. WB benim en sevdiğim 2-3 karakter arasındadır. Ancak kabul etmek gerekir ki, WB de Aka'yı böyle yendi. Aka'yı yerin dibine soktu evet ama bu yüzden WB'yi çok da övemem. Açığı kendisi dövüş içinde verdirtmedi rakibine. WB'yi bu konuda öven, Kaido'yu da Oden mevzusunda övmelidir. Benzer işler. Bunu da şuna bağlamak istiyorum. Amiraller de açığını bulmadığında öyle kolay inecek adamlar değil. WB'den öyle bir darbe yemesine rağmen kalkabilen bir Aka var. Ona rağmen savaş bitmeden kalkıp dövüşebilen birini öyle kolay durduramazsın.

Yani amiraller öyle kolay inmeyeceği gibi, yonkoularla bir süre savaşabilirler. İki amiral ise yonkouya açık verdirir gayet. Açık verirsen de Aka gibi hasar gücü çok yüksek birinden darbe yersin. Uzun vadede ise kaybedersin.

İster Roger-Ray ikisini koy istersen WB-Oden. Hiç bir Yonkou-sağ kol ikilisi, 3 amiral birden alamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık