Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kozuki Oden †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    232
Șu orochi ile olan antlașması olayı olmasa 10 numara adam diyecem ama gerçekten orochi ile yapılan o antlașma çok saçmaydı. Dans etme kepaziligi ve böyle yaparak halkını kurtaracağını sanan saf bir adamdı. Bu kadar saf olmasınıda anlayamıyorum keza bu adam wano dıșına çıkıp roger ve wb ile vakit geçirdi her türlü șeyi görmüștür. Bașlarda izlenim olarak çok güzel gitti ama sonlara doğru çok kötü bir senaryo ile ișlenince karakter gözümden düștü açıkcası.
Ben sana benzerini yapan bir karakter söylüyeyim Zoro, Helmeppoyla anlaşan Zoro Oden kadar saftır.?
 
Tipi az daha karizmatik çizilse zirveye oynardı bu karakter ama onun yerine Oda'nın klasik karakteri rezil durumuna sokma alışkanlıkları yüzünden harcandı. :/
 
Madara direk enayi değil adamı tongaya düşüren bir uzaylı, tanrısal varlık. Müneccim değil ya bu adam. One Piece'deki soytarılarla kıyaslanması bile hakaret. Big Mom nere Madara nere.

Kendisini kandırmış adamlara dönüp tekrar "Demek beni kandırdınız ha?" denilen seviye nere, Kaguya'nın komplosu nere. Aradaki farkı tek tek gelip açıklayayım mı ne yapayım bilmiyorum. O sebeple bir şey demiyom susma hakkımı kullanıyom.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık