Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok komik video gibi bir şey.

Not: Dİnazor taklidi yapıyor du da T-rex mi hatırlamıyorum şişe tokatlıyordu : )



Demek istediğim o değil ki. Ortada farklı bir düşman var Kaido'ya yürümeye çalışan. Drake seviyesi en az 5 adam var. Sen bu hengamede Drake'i öldürecem diye tutturuyorsun. Sonuçta Drake bu güne kadar verilen bütün görevleri hakkıyla yerine getirmiş. Denizci olduğunu biliyorsan korsanla iş birliği yapacağını da düşünmezsin. Öldürmeyi düşünmezsin, kukla yapma niyetin vardır bu ayrı. Zaten bu ihtimaller konuşuluyordu. Bu hengame de öldürecem diye tutturması tuhaf. Bölümde bunun mantığının oturtulmuş olması gerek. Tamam Kaido inecek diye herkes Luffy'e destek olacak. Hala beklediğimiz ihanetler bile var ama bir mantık çerçevesinde olması gerekiyor. Aynadan kaçma ihtiyacı olunca ortaya çıkan Brulee istemiyoruz.

Adamlar penaltı kullanacak sen kırmızı kart yemeye kalkıyorsun. Yapma Volkan
Anladım :good:
 
Drake Law'dan sonraki en güçlü nova bence kaptan olarak. Denizci çıkması potansiyelini de arttırıyor çünkü denizci nova çizip koramiral seviyesi bırakmazlar herhalde.

Drake ile Sanji bir şekilde az çok kesişti bu arc. Marco vs King Sanji ve Drake vs Queen Zoro vs Jack olsa tadından yenmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık