Haftaya yok.O değil de manganın programı konusunda bilgi var mı? 5 hafta falan aralıksız çıktı.Bu güzel gidiş devam edecek mi acep.
Haftaya yok.O değil de manganın programı konusunda bilgi var mı? 5 hafta falan aralıksız çıktı.Bu güzel gidiş devam edecek mi acep.
Yok ya onu biliyorum,yazılmış zaten bölümün sonuna.5 bölümde 1 ara bence süper.Devamında da böyle devam eder mi diye merak ediyorum.Yoksa malum 3 bölüm 1 ara oluyor.Haftaya yok.
Dof'un bildiği, Law'ın bile bildiği bir şey o, kitapta yazmadığı nerede geçiyor?Şeytan Meyvesi Kitabı'nda Goro Goro no Mi için, "yenilmez" tabiri kullanılmış. Sonucu gördük. Ope Ope no Mi için söylenen şey, kitapta bile yazmıyor.
Law'ın yeteneği, Chopper'ın hayalinin %1 bile etmez. OP serisindeki en büyük hayal Chopper'ın hayalidir. Tüm hastalıkları iyileştirecek ilacı arıyor adam, hadi dediğin gibi olsun en iyi doktor olsun hayali, o bile Law'ın yeteneğine fark atar. Law'ın yeteneği hiçbir şeyi iyileştiremez, sadece kesip biçebilir, cerrah işte adı üstünde. Meyve yeteneği ile operasyon odası yaratıyor ve kesip biçiyor, ekleyip çıkarıyor, iyileştirmiyor, bu ayrıma dikkat etmek lazım. Bunun dışında dediğin şeyi yapabilmesi için, elinde malzeme olması lazım. Yani bir uzvu tamamen ortadan kalktığında onun yerine ekleyecek bir şeyi yoksa kolsuz bacaksız kalır Law. O açıdan kesip biçme yeteneğinin bile sınırı var.İkisinin amacı aynı noktaya çıkıyor be savcım :/ Doktor olarak insanlığı iyileştirme tüm hastalıkların tedavisini bulmak yine en iyi doktor ile aynı doğrultuda be kanka :/ Ki chopper bile kitaplarda okuduğu doktorlara hayranlıkla bahsediyor ve onların yaptığı yenilikleri ve en iyilerinden olduğunu vurguluyor.
Sonuç olarak kelime fantezilerini bir yana bırakırsak. :T
Hastalıklar sadece zehirlenmelerden veya gripten ibaret değil . Göğsüne magma yumruğu yiyen biri de hastadır. Veya kolu kopan biride. Chopper anca enfeksiyonu önler . Fakat law bir " kol takabilir "
Hemde istediğinden . Zenci , asyalı , leopar kolu ... seç beğen al
Demek istediğim Cerrah meyvesi var iken Chopperin tedavileri portakalda vitamin.
Doflamingo'nun söyleyiş şeklinden bu çıkarımı yaptım.Dof'un bildiği, Law'ın bile bildiği bir şey o, kitapta yazmadığı nerede geçiyor?
Magma ateşi bile yakabilir , gibi bir tabir geçmişti yanlış değilsem , yani magu magu - mera mera'dan daha üstün bir meyve hakiyle yada douriki ile alakalı değil direk meyveler arası hiyerarşi ile alakalı bir durum.Akainu Ace'ten cok daha fazla tecrübeliydi. Ace her ne kadar meyvesini ileri seviyede kullansa da tecrübe eksikliği vardı. Ayrıca burada Akainu'nun Ace'e üstünlük taslamasının asıl nedeni aralarındaki haki ve douriki farkını bilmesinden kaynaklanıyordur. Aksi halde mera merayı bir Shanks ya da kendi gibi amiral olan başka biri kullansa, mera mera üstün de gelebilir. Kısacası Ace-Akainu karşılaşmasının sonucu, meyve üstünlüğünden çok haki ve douriki üstünlüğünün bir göstergesiydi. Aksi halde iki meyve de doğal afet zaten. Birini digerinden üstün görmek pek de doğru değil bana kalırsa.
O ifadelere bakıldığında o yeteneğin kesinlikle kitapta yazdığı anlaşılıyor ama abi.Doflamingo'nun söyleyiş şeklinden bu çıkarımı yaptım.
Magma Ace'de olsaydı Mera mera da Akainu'da olsaydı sonuç değişmezdi demek istemiş sanırım.O kadar kolay yenilmezdi ama Ace yine yerlerde olurdu.Magma ateşi bile yakabilir , gibi bir tabir geçmişti yanlış değilsem , yani magu magu - mera mera'dan daha üstün bir meyve hakiyle yada douriki ile alakalı değil direk meyveler arası hiyerarşi ile alakalı bir durum.
Fantastik seride herşey mümkündür , mangaka magma ateşi yaktı diyorsa ben bunda bug aramam, adamın hayal dünyası öyle.Benzeri milyon voltun insan öldürememesi , ışık hızındaki lazere yavaş denmesi gibi örneklerle çoğaltılabilir.Yani dünyası çok farklı.Katılmıyorum. Magmanın ateşi yakma durumu saçma bir şey. Zaten zamanında çoğu kişi de bunun bir bug ya da Oda sıvaması olduğunu düşünmüştü. Oda sıvamadı esasında. Ama Oda sıvadı düşüncesinde olan arkadaşlar bile magma ateşi yaktı seklinde düşündükleri için "Oda sıvadı" gibi değerlendirildi.
Akainu bal gibi hakisiyle ve dourikisiyle Ace'ten üstün olduğunu biliyordu. Yoksa amiral seviyesinde olan bir adamın karşısındaki rakibi değerlendiremeyecek kadar k.hakiye sahip olmadığını kimse söylemesin gelip de..
Hele ki "nerde açıklandıcılar" çıkacaksa hiç yazmasın. Bu cümlem de yanlış anlaşılmasın lütfen. Tabi ki seri icinde açıklanan şeyler bizim için çok önemli. Ancak bir amiralin k.hakiye sahip olduğunun açıklanmasını beklemek de bana yersiz geliyor.
Katılmıyorum. Magmanın ateşi yakma durumu saçma bir şey. Zaten zamanında çoğu kişi de bunun bir bug ya da Oda sıvaması olduğunu düşünmüştü. Oda sıvamadı esasında. Ama Oda sıvadı düşüncesinde olan arkadaşlar bile magma ateşi yaktı seklinde düşündükleri için "Oda sıvadı" gibi değerlendirildi.
Akainu bal gibi hakisiyle ve dourikisiyle Ace'ten üstün olduğunu biliyordu. Yoksa amiral seviyesinde olan bir adamın karşısındaki rakibi değerlendiremeyecek kadar k.hakiye sahip olmadığını kimse söylemesin gelip de..
Hele ki "nerde açıklandıcılar" çıkacaksa hiç yazmasın. Bu cümlem de yanlış anlaşılmasın lütfen. Tabi ki seri icinde açıklanan şeyler bizim için çok önemli. Ancak bir amiralin k.hakiye sahip olduğunun açıklanmasını beklemek de bana yersiz geliyor.
http://mangayurdu.com/mangas/One Piece/573/14-15.jpgMangaka magma ateşi yakar mı demiş ? Eğer öyle demişse benim de bunu kabut etmekten başka seçeneğim yok tabi ki. Nerde söylediğini gösterebilir misin ?