Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 989: Kaybettiğimizi Hayal Edemiyorum

Sizce Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Franky malına çok takılmayın geri zekalı yaşıyor bir şeyler. BM konusunda daha önce yazdım kadın bu hani böyle işlenmesinden çok böyle tasarlanmasında sorun bulursanız anlarım ama gücüyle ilgili kafalarda soru işareti yoksa sıkıntı yok bence. Dövüşme tarzı ve karakterinden ötürü BM böyle durumlara düşebilir. Sonuç önemli. Tayfanın karşısına Akainu çıksa tayfa ondan da kısa süreliğine kurtulur gençler. Usopp'un aşırı yüksek sıcaklıklara dayanabilen bir bitkisi çıkar, Franky zırh giyer Robin uzuvlarıyla çok büyük kalkan yapar vs. Tek fark Akainu karakterinden ve dövüşme şeklinden ötürü maymun olmaz. Bu Akainu'yu BM'den daha güçlü yapmaz tamamen karakter tasarımı ile alakalı. BM'nin bugüne kadar çizdiği profile ters giden bir şey yok şu anda. Kaido öyle değil mesela. Yok ölemiyorum yok 1 vs 1 de bahsinizi Kaido'ya yatırın vs diye girdi seriye. Hile ile rakibini indiren (kendisi planlamasa da faydalanıyor bundan geçelim o işi) yendiği rakibini hatırlayınca gtü tutuşan bir adam çıktı. Hadi bunları es geçiyorum en büyük tehlike zarar görmüyor muhabbeti yapıldıktan sonra Kinemon ve Kiku'nun bunu bileğinin hakkıyla kesebilme ihtimalidir. O an Kaido bir zayıflık göstermemişse Oda'nın kurguda sıçtığı yer burasıdır. BM'nin maymun olması falan değil. Ben bu açıklamayı bekliyorum o yüzden.
 
Franky bireysel olarak TobiRoppo'dan aşşağı güçte ama takım çalışması halinde baya etkili oluyor .Franky'i överken hamle oyuncusu olduğunu unutmamak gerek BigMom'a patinaj çekerken BigMom'ın dikkati dağınıktı Big Mom arkasındayken açık verdi bireysel anlamda çok geride ama takım çalışması içinde gerekli eleman .Fazla abartılcak bir şeyi yok .Buda kurtarmassa gg :D
 
Franky'nin övülecek hiçbir şeyi yok, beylik laflar ediyor anca. Koca Ana arkasında kılıcını kaldırdığı sırada Franky'nin surat ifadesine bakarsanız, boş konuştuğunu anlarsınız.
Adamın kişiliği öyle tabii ki de edecek o lafları. İlk çıktığından bu yana kimseye eyvallahı olmayan bir karakter olarak işlendi sürekli. Tamam bir şey yapamaz orasını ben de biliyorum ama söylediklerinden dolayı bu kadar eleştiriyi hak etmiyor bence. Son olarak zaman atlaması sonrası değişti mi tam hatırlamıyorum ama sırtı zayıf noktası o yüzden anlık panikledi orada. Önden saldırı yese öyle bir surat ifadesi vereceğini hiç düşünmüyorum.
 
BM, Franky tartışması dönmüş. Franky BM'yi yeniceğini iddia etmedi ki insanlar neden bu kadar kızsın? Savaşmak istediğini söyledi. Yani Franky aptalca bir şey yapmıyor. BM ise güçsüz biri değil bunun herkes farkında. Sıkıntı çok dikkatsiz olması. Robin, Franky, Brook vs. kadına vurduğu zaman etki etmiyor bunun farkındayım. Lakin etki edebilecek biri vursa işi bitmiş olabilirdi. Tabi bu dediklerim yaşlı hali için geçerli.
 
Son düzenleme:

Silinmiş Üye

Abi hala franky big mom alamaz diyorlar djdjdjdjjf jimbe koluyla düşürdü kadını.
 
BM, Frany tartışması dönmüş. Franky BM'yi yeniceğini iddia etmedi ki insanlar neden bu kadar kızsın? Savaşmak istediğini söyledi. Yani Franky aptalca bir şey yapmıyor. BM ise güçsüz biri değil bunun herkes farkında. Sıkıntı çok dikkatsiz olması. Robin, Frank, Brook vs. kadına vurduğu zaman etki etmiyor bunun farkındayım. Lakin etki edebilecek biri vursa işi bitmiş olabilirdi. Tabi bu dediklerim yaşlı hali için geçerli.
Zaten olay Franky'nin Bm'i ezip geçmesi. Herkes Franky'nin atarlı giderli bir karakter olduğunu biliyor.(Yani umarım biliyorlardır)
 
Ben burada net bir şekilde korku görüyorum, korku değilse bile gelen saldırıyı gayet ciddiye aldığı belli oluyor, kadın homiesini önüne çekiyor. :/
Kaido bile şu ifadeyi vermesine yol açmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık