Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 989 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
manamoa kapanmış yakında pazar gününü beklmeten başka çaremiz kalmicak düzgün bir şekilde bölümü okumak icin. geriye bi scantred mi ne kalmış o da kapanırsa yandık. :ühü:
 
Nedir bu kadını rezil ettiği yetti artık ya...Japonlar birde Reddit'ten anladığım kadarı ile Sanji'nin önüne gelen her dişiye sulanması ve Big Mom'un bu hareketlerini komedi unsuru görmesi daha aptalca.
Japonların kadınlara bakış açısı hep tartışmalı bir konu olmuştur.
 
Bence big mom'ı teach indiricek wano sonu luffy'nin ödülü büyük ihtimalle teach'i gececek dolayısıyla teach'in bm'yi yenip ödülünü 4 milliyarın üzerine cıkaracağnı duşünüyorum oda bm'yi aradan cıkarması lazım 4-5 yıl icinde bu serie bitirecekse en matıklı secim teach olur.
 
Bigmom a sallanmasını anlamıyorum. MF de koskoca Wb 'yi sıradan marineler kesti biçti hiç sorun olmadı. Gayet normal karşılandı. 9 kın Kaido yu deldi yine sorun olmadı. Franky big mom a vurdu diye, kaldı ki işlemedi niye big mom ezik oldu?

Asıl benim anlamadığım konu Luffy neden illa Kaidoya gitmeye çalışıyor? Nasılsa hepsiyle topyekün savaşa girmedin mi? E big mom önünde, tayfan yanında, big mom nerdeyse yalnız...

Bence şöyle bi twist olacak, Kaido yu zayıf gören Big mom önce Kaidoyu indirip sonra Luffy e dönmeyi planlayacak. Zaten bunun vurgusu 50 kere yapıldı, ittifaklar ihanetle sonuçlanır vs. Başka türlü burdan zafer mafer çıkmaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık