Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji geçen bölüm gagalandığı için Wano yıldızı oldu :D Şimdi o saldırıdan sağ kurtulursa bu sefer Wano kahramanı olur.En son Jack'in saldırısından kaçarsa amiral seviyesine doğru gider
 
Zoro Kaido'yu yemeden önce Who's Who'yu alacak. Öyle olur bu işler. Arcın başında da Jack'i almıştı mesela. Daha önce söylediğimiz gibi samurayların lideri de oldu. Her şey yavaş yavaş. Sabredin. Bakın her dediğimiz çıkıyor.
Sen neyin peşindesin yav...? Sana mı soracağız reyiz fikir yürütürken...? Sanki tek biz olasılık sayıyoruz... sanki söylediğimiz şeyler saçma şeyler... hala da Who+Kaido bekliyorum var mı diyeceğin...?
 
@Alpamis Adamdır. Fakat her kim yazarsa yazsın şunu bunu yazdılar diye laf atmak kadar salakça bir eylem yok. Not: Eylemin kendisi salakça.
Eylemde yanlış bir durum yok aslında insanlar samimi ve objektif olduktan sonra tabi. Fikri ne olursa olsun kendini düzgünce ifade eden saygısızlık yapmadan derdini anlatan her üye adamdır zaten ama absürd fantezilerini durmadan dillendiren insanların veya belli fan gruplarının muhabbeti yapılır. Bir insan dünyanın en tatlı üslubuyla dahi olsa "Luffy yoldan geçerken komutan alacak Zoro Allah ne verdiyse herkesi alacak" falan diyorsa birileri de bunun bahsini yapar. Salakça değildir ama tek taraflı yapılıyorsa art niyet vardır dersin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık