Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Ben işin dalgasındayım ama dediğin gibi tekrar dahil olması çok zor. Çünkü onun olmadığı arcın bitmesi yıllar alır ve o arca dahil olması imkansız gözüküyor. Ancak seri düzgün ilerleseydi yeni bir arc olurdu o zaman dahil olurdu.

Pariston psikobatının büyük bir Kaos planı var karıncalardan sonra Kara Kıta'da da bir şeyler ele geçirirse eli büyücek. GOn'un da dahil olduğu büyük bir savaş olur. Gingn Netero rolünü yüklenir vs. Tabi serinin bu noktaya gelmesi hayal. Bırak kara kıtaya arcının bitmesi oraya ulaşmaları bile çok ama çok zor gözüküyor.
Dostum senin senaryoya göre belki en az 100 bölüm gerek ama Togaşi ölene kadar 10 bölüm daha çizerse öper başıma koyarım :)
 
Pitou-çan bir zamir karmaşaşından beslenen bir fetiş patlaması neticesinde cinsiyeti üzerine çeşitli destanlar yazılan talihsiz bir hanımefendi. Hem neko hem trap olan bir karakter yaratma peşindeki sapkınların tuhaf hayallerini süslemek zorunda kalıyor ama cinsiyet muhabbetinden habersiz herhangi bir takipçi Pitou-çan'ı kadın olarak düşünüyordur zaten.

Üstelik manga, anime ve oyunlarda geniş kalça, ince bel, küçük ama çıkık göğüsler ile resmediliyor. Tavırları ve konuşması kadın olduğunu gösteriyor. Cilt kapağında Meryem Ana olarak tasvir ediliyor. Kill tarafından bir anne'ye benzetiliyor. Pitou-çan kadın zaten, bunu özellikle belirtmelerine gerek yok.
Güzel yazmışsın. Cinsiyetinin önemi de yok şirin, sadist bir karakter, bana Linlin anımsatıyor.
Neko ne onu anlamadım.

İki güne mangada güncele gelirim muhtemelen, hadi hayırlısı.
 
Ben Gonun Specialist olup seriye geri dönmesini istiyorum, jajankenle yazar Gonu çok sınırladı ve Netero çok büyük bir hayal kırıklığıdır benim gözümde. Hisokayı Gona acayip benzetiyorum ben eğer Gon nenini kaybetmeseydi Uvogin+Hisoka karışımı birşey olacaktı ama şimdi daha opsiyonel bir geleceği var.
 
Şu an Gon Pitou'yu dövüyor. Bu Gon o güce nasıl sahip oldu. Açıklanacak mı merak ettim.

AYrıca Meruem nasıl bir yaratıktır. Adam bombada bile ölmeyip daha güçlü olarak geri döndü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık