Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkçe özeti bu değil miydi?

Franky: Luffy!! Sanji zor durumda. King'le dövüşüyor ona yardım etsen iyi olacak.
Luffy: Sanji üstesinden gelecektir ona güveniyorum. Benim biran önce Kaido'ya ulaşmam gerek
Franky: Bari Zoro Sanji'nin yardımına gitsin 2v1 daha çabuk üstesinden gelirler. Hem sonra Zoro Kaido dövüşünde sana yardım eder.
Luffy: Hayır Zoro Gifters kesecek
 

Üye silindi 5781

-Sasaki'nin adamları, Sasaki'yi çözmüş (Denjiro bağlamıştı) ve Denjiro'nun Kubbenin üstünde olduğu söylemişler. Sasaki çok sinirlenmiş ve Ejderha benzeri bir canavara dönüşüp kubbeye uçmuş.
-Kubbedeki savaş bomba gibiymiş, Jack hibrit formundaymış ona rağmen Minklerin Sulong Formundan güçlüymüş. Dokuz Kızıl Kın, Kaido'ya ulaşmaya çalışıyormuş ama Jack ve adamları engel oluyormuş.
-Big Mom hala yerde yatalak bir şekilde duruyormuş, yüzü çok kötü durumdaymış. Franky, Luffy'ye ''Tayfanın en güçlü 2. kişisi Sanji'ye yardım et.'' demiş ama Luffy 'Tayfanın En Güçlü 2. Kişisi Sanji''ye güveniyormuş. Bu yüzden kubbenin üstüne gitmek istiyormuş. Yamato, Ulti ile kapışırken Page One ve Who's Who da Yamatoya saldırıyormuş. Luffy bunu görünce Yamato'ya yardım etmeye gidiyormuş.
-Çarpışmanın olduğu bölgede Sanji görünmez oluyormuş ve kendisini King'ten kurtarıyormuş, ama King fantezilerine bağlı bir insan olduğu için ısrarcıymış. Bulunduğu bölgeyi yakıyormuş King, Sanji'de dönüp ''Ateşten korksaydık aşçı olmazdık.'' diyormuş ve bir tane vuruyormuş King'e.
-Kid, Killer ve ''Tayfanın en güçlü 3. kişisi Zoro'' tüm gifterları yeniyormuş ama yorulmuş ve yaralanmışlar. Law yanlarına gidip Big Mom ile alakalı bir plandan bahsetmiş.
-Marco, Yamato ve Luffy'nin yanına gitmiş. Yamato görünce fangirl edasıyla ağlamaya başlamış, Marco'yu Oden'in günlüğünden biliyormuş. Luffy şaşırmış ve ''Ananas kafalı!!!'' demiş. Marco, Luffy'ye her zaman belayı çektiğini söylemiş ama bu sefer ona yardıma geldiğini ve yalnız olmadığını söylemiş.
2 sayfa sonrasında çevirmişler.
Görmedim yahu :( .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bundan sonraki her bölümün hızlı ve aksiyonu bol olması lazım.Sıkıcı, olayların yavaş işlendiği bölümler olmayacağını tahmin ve temenni ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık