Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks’la Vista’nın göğüs kılı seviyesi bir mi? Kış adalarına gidince Vista kışlık kıyafetlerini giymiyormuş. Kılları onu sıcak tutuyormuş.




Dayak yedikten sonra pusu kuruyor. Ona bakarsan Mihawk, Vista’nın gücüne dayanamayıp dövüşü erteliyor. Bildiğiniz gibi iki yılda şatodan çıkmadan Zoro’yu eğitiyor. Vista’nın karşısına çıkmaya yememiş.
Kafasındaki çatlaklar öyle söylemiyor ama, bak beyin zarı, yüz kasları etkilenmiş artık asfalt diye kullanıyorlar sıfatını xD
 
Roger'ın sözü yarıda kesildi idamda.Roger , konuşurken yanındaki askerler "Bu kadarı yeter." diyip geçiriyorlar mızraklarını.Onlar da böyle bir konuşma beklemiyordu , Roger atlayınca da çabucak indirdiler onu.
Xebec'i silen kişi ise Garp ile ROGER.Saf olarak bunu hükümetin gücü olarak yorumlamak garip olur ki şu an Wano'ya asker yollamaktan çekinen Hükümet , KK tayfasını alabilmesi de garip olurdu.
Ben Xebec'in yenilmesinden değil, tarihten silinmesinden bahsettim. Şimdiki dünyada Cengiz Han'ı tarihten siliyorsun mesela öyle biri yaşamamış gibi oluyor, o tarz söyledim. Roger'in konuşması da Korsan Çağını başlattı direk, bir anlaşma yapmış olsalar onu o an kendisi bozup kazık atmış olur yani. Kandırmış olur karşı tarafı yani bir anlaşma varsa bile o andan itibaren geçerliliğini sürdürmesi mantıksız. Ağzını açmadan ölseydi dediğin daha mantıklı olurdu.
 
Mihawk sırasıyla Jozu,Croco,Vista,Shanks görünce erteliyor.Parası ucuzmuş Mihawk'ın demek.
Mihawk KDA kasan tiplerden biri ya. Hayatı boyunca hiç yenilmemiş çünkü büyük başlarla mücadele bile etmemiş. Grand Line'dan East Blue'ya Don Krieg gibi küçük başları almak için takip ediyor adam o kadar açgözlü ki kille. Haliyle KDA açısından baktığımızda Mihawk en iyi Kılıç ustası diyebiliriz.
 
Animenin yeni bölümünü izlediniz mi?


Oden'ın seiyuusu' nu beğenmedim ben. Ayrıca Yasuinin idam sahnesi gereğinden fazla uzatılarak muhteşem olacağına rezil edilmiş. Gerçi her bölüm yapıyorlar bunu alıştık artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık