Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine Shanks üzerine bir algı operasyonu. Olayın aslı böyle değil. Bildiğiniz gibi Kaido kız çocuğu olduğunu bile kabullenemeyen geri kafalı bir yobaz. Ace’in idamının duyurulması ile aynı anda o da kızının Ace ile ilişki yaşadığını öğreniyor ve küplere biniyor. İşi kan davasına çevirip Ace’in canını bizzat kendi almak için yollara düşüyor. Ama One Piece evreninde bir güneş gibi parlayan aydın insan Shanks yolda bu yobaz paçavranın önünü kesip haddini bildiriyor.
Kaido'nun aslında başta oğlu varmış ama Moria öldürmüş. :hhh: Kaido bu sinirle Moria'nın tayfasını falan öldürüyor, sen benim oğlumu öldürdün şimdi senin tayfanı öldüreyim de aynı acıları sende yaşa diye.Normalde Wano'da gördüğümüz kadarıyla Kaido Moria ve adamlarını yenip kendi adamı yapması için hapishanede tutması lazımdı 20 yıl falan ama ne hikmetse sadece Moria'nın tayfasını öldürmüş. Bu acıyı da atlamamış oğlundan sonra gelen kızını da ilk oğlu gibi görmeye başlamış.
 
Mihawk = Yonkou. Vista, Mihawk’ı tutuyor. Vista en az Amiral seviyesi demek bu. İlla BB’ye salça olacak diye bir şey yok. Gitsin Big Mom’ın torpaklara çöksün. Kidd bile enayi malı gibi kadının torpağına gemisine saldırıyor. Kidd’den neyi eksik? Ama işte hayata küsen Mirasyedi’ye bahane çok.
Vista, Amiral mı ediyor :oleyo:

Marco elinden geldiğince geride kalanlara sahip çıkmaya çalışıyor Kata ve Shanks gibi karakterle kıyaslanması haksızlık. Shanks zaten suratına tükürsen yarabbi şükür der, Kata'yı da biliyorsunuz işte :hhh:
 
Big Mom, Queen’i dövüp mendil gibi bir köşeye fırlatıyor. Yonkou Mihawk aynısını Vista’ya yapamıyor. Yonkouları doğrudan dövemeyeceği tek seviye Amiral seviyesi. Eğer Mihawk Yonkou olduğuna göre Vista Amiral ;)
Kıllı göğüs etkisi diyelim. Mihawk tahrik olmuştur ondan konsantre olamamış, dövüşü erteliyor işte. Shanks ile de ne yaşamışlar bilinmez.
 
Big Mom, Queen’i dövüp mendil gibi bir köşeye fırlatıyor. Yonkou Mihawk aynısını Vista’ya yapamıyor. Yonkouların doğrudan dövemeyeceği tek seviye Amiral seviyesi. Mihawk Yonkou olduğuna göre Vista Amiral ;)
Queen de yerden kalkıp Bigmom'un beynini çatlatıyor.

Bu mantıkla haşa Queen de Allah mı oluyor :hhh:

Toplanalım toplanalım beklediğimiz o an geldi :oleyo:
 

Üye silindi 5781

Hükümetin gücünü küçümsüyorsun burada, Xebec'i tarihten silmişler, D. ne onu kendi o ismi taşıyanlar bile bilmiyor. Hükümetin bir söylentiyi bile silmesi çok basit. Roger'in en akıllı hareketi işte tüm dünyaya Raftel'i haykırmak oldu. Önüne de geçemeyecekleri tek şey o oldu zaten. Senin dediğin gibi bi anlaşma olsa bile Roger ölürken bağırdığı anda o anlaşma biterdi çnükü denizcilere kazık atıyor.
Roger'ın sözü yarıda kesildi idamda.Roger , konuşurken yanındaki askerler "Bu kadarı yeter." diyip geçiriyorlar mızraklarını.Onlar da böyle bir konuşma beklemiyordu , Roger atlayınca da çabucak indirdiler onu.
Xebec'i silen kişi ise Garp ile ROGER.Saf olarak bunu hükümetin gücü olarak yorumlamak garip olur ki şu an Wano'ya asker yollamaktan çekinen Hükümet , KK tayfasını alabilmesi de garip olurdu.
 

Üye silindi 1004

Kıllı göğüs etkisi diyelim. Mihawk tahrik olmuştur ondan konsantre olamamış, dövüşü erteliyor işte. Shanks ile de yaşadıkları malum.
Shanks’la Vista’nın göğüs kılı seviyesi bir mi? Kış adalarına gidince Vista kışlık kıyafetlerini giymiyormuş. Kılları onu sıcak tutuyormuş.


Queen de yerden kalkıp Bigmom'un beynini çatlatıyor.

Bu mantıklı haşa Queen de Allah mı oluyor :hhh:

Toplanalım toplanalım beklediğimiz o an geldi :oleyo:
Dayak yedikten sonra pusu kuruyor. Ona bakarsan Mihawk, Vista’nın gücüne dayanamayıp dövüşü erteliyor. Bildiğiniz gibi iki yılda şatodan çıkmadan Zoro’yu eğitiyor. Vista’nın karşısına çıkmaya yememiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık