Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben parayla alıp 2-3 bölümde bırakmıştım. Ama o 2-3 bölümü baya oynadım, farklı farklı öldürme yöntemleri denedim. Eğlendiğimden değil, “ulan millet bunun nesini beğeniyor, acaba yanlış mı oynadım” diyerek tekrar girip farklı şekilde oynadım hep.
Baya sıkıldım. Sebebini açıklamak zor. Benlik değil diyeceğim ama aslında hep istediğim bişeydi böyle bi oyun.

Oyunu tam sandbox yapıp, sana düzgün oynanış mekanikleri ve itemler verip düşmanı farklı yollarla öldürtmek yerine her görev için 3-5 farklı hazır yazılmış senaryo vermişler. Ve senaryolar baya sıkıcı.

Kimseye bulaşmıyorsun, kimseye görünme riskin yok. Gidiyorsun tek başına çöl gibi boş yerin ortasında duran bi adamı bayıltıyorsun sıfır riskle. Onun kıyafetini çalıyorsun. O kıyafetle hedefinin yanına gidiyorsun. Hedef de her zaman öyle mal ki tüm adamlarına “bizi yalnız bırakabilirsiniz” diyor, ya uçurumun ya da başka tehlikeli bişeyin dibinde sen onu öldür de kaza gibi görünsün diye bekliyor.
neden oynadığımı anlayamadım izlesem bişey değişmezdi.

tüm senaryoları görmezden gelirsen ortalama üstü bi gizlilik oyunu oluyor. Vaktim olunca tüm senaryoları görmezden gelip oynayacağım tekrardan. Yapay zeka günümüz standartlarını düşünürsek güzel.
 
Legolas halt etmiş. Demin bannerlordda 175 adam öldürdüm bunların yaklaşık 120 si okla. Salak askerlerim beni sıkıştırmasa bir o kadar da baltayla öldürürdüm de işte... okçuluğum 2 level atladı bu sırada djdjdj
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık