Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sönmüyordu günlerce durmadan yanıyordu diye hatırlıyorum yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Sanki Akainu, Marco'nun ortasını deldi de Marco onu iyileştirdi. Akainu'ya direkt mavi ateşiyle blok koydu zaten Marco. Kizaru ve Garp dışında saldırı almadı zaten adam.
Reis King'in ateşinden olduğundan bahsedilmedi adam.Akainu'nun magma ataklarına kafa atıyordu nasıl darbe almadı gözünü seveyim.Bloğu bildiğin kafa atarak koyuyor meyvesiyle iyileşiyor adam :D
 
Bilirsin Luffy en sevdiğim karakterdir ama o dövüşte Luffy’yi galip kabul edemedim ben. O zaman da demiştim. Dövüş berabere bitmiştir benim için. Ancak yoluna devam etmek konusunda dirayeti daha yüksek olan kişi Luffy idi. Açık bir galibiyet dışında istediğini aldı Katadan ve yeni hakisiyle artık onu geçmiştir ama o günün sonunda ikisi aynı seviyenin adamıydılar. Katakuri de muhtemelen o dövüşten güçlenerek çıkmıştır iyileştikten sonra ama Luffynin ivmesi malum kimsenin yarışabileceği bir adam değil bu konuda.
Bunu ben de hep diyorum.Marco içinde aynısını diyorum hatta.Bazıları belki Marco 2 yıl önce kadar sağlam olamaz aktif değil diye düşünebilir ama Marco savaştan savaşa girdi.Hakisinin artmış olma ihtimali gayet olan bir şey.Bu Saka vs Kuzan'da da aynıdır falan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık