Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco'nun meyve gücü onu daha dayanıklı yapmıyor. İyileşebilmesi Marco'yu daha dayanıklı yapmaz. Fiziksel olarak dinozor bir zahmet daha güçlü olsun hayali hayvandan. Ki King'in sahip olduğu ırksal gücün ne olduğu da tam olarak daha belli değil. Kata kadar da donanımlı bir karakter. Kılıç ustası, antik dinozor Zoan'ı yemiş, ırksal bir gücü var, dev ve hakisi de var. Marco'nun meyvesi var eee başka ve hakisi o kadar...
Marco'nun iyileşebilmesi rahatlıkla savunması ve dayanıklılığını daha iyi yapar.King'in dayanabileceğinden fazla darbeye dayanabilir bu adam.Kizaru'nun imza saldırısına kafa atıp dalga geçerek çıkan birisi Marco.King'in sahip olduğu ırksal güç ateş işte,Pteranodon normalde ateş saçan bir canlı değil.Irkından gelen ateşi var herifin.Nasıl kılıç ustası olduğunu da gördük.Daha elindeki kılıca nolduğundan habersiz.Phoenix kuşların kralı gibi bir şey>>Pteranodon yani rahatlıkla.King'in Kata kadar donanımlı olması ise oldukça zor.King'te ne Snakeman seviyesi hız,ne geleceği görebilecek kadar iyi k.haki,ne Kata'nın meyvesi kadar işlevsel meyvesi,ne Kata'daki h.haki falan yok.Ray gibi bir adam hypelıyor Kata'yı ayrıca hani 78 yaşında Kizaru çizen.
 
Bu Yonkouların dayanıklıklarına ne oldu yahu? Önce Kaido çizildi şimdi de demir balon benzetmesi yapılan BM motor tekerleğinden ayar yedi. Luffy’den daha fazla hasar bıraktı herkes.
 

Üye silindi 1004

Marco'nun iyileşebilmesi rahatlıkla savunması ve dayanıklılığını daha iyi yapar.King'in dayanabileceğinden fazla darbeye dayanabilir bu adam.King'in sahip olduğu ırksal güç ateş işte,Pteranodon normalde ateş saçan bir canlı değil.Irkından gelen ateşi var herifin.Nasıl kılıç ustası olduğunu da gördük.Phoenix kuşların kralı gibi bir şey>>Pteranodon yani rahatlıkla.King'in Kata kadar donanımlı olması ise oldukça zor.King'te ne Snakeman seviyesi hız,ne geleceği görebilecek kadar iyi k.haki,ne Kata'nın meyvesi kadar işlevsel meyvesi,ne Kata'daki h.haki falan yok.
Zaten Kata'dan donanımlı demedim ben Marco'dan donanımlı dedim niye Kata'yı savunuyorsun? Marco'dan daha donanımlı olduğu ortada bu adamın. Ateşi de özel bir ateş. Ayrıca iyileşmesinin sınırı varken ve çok sınırlıyken King'den daha dayanıklı olduğuna nereden bu kadar eminsin? Bu adamın meyvesi sınırlı bir meyve ve Oda sürekli buna vurgu yapıyor. İyileşmesi yetmediği zaman King'den daha dayanıklı olacağına mı inanıyorsun? Big Mom ve Kaido gibi her atağı yemeyi tercih ediyor Kaido'nun adamları. Kata bile olabildiğince her ataktan kaçan bi adamdı. Kaçamayınca ne olduğunu gördük zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık