Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 988 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok oynadı Sanji ile geçen arc nefret ettirdi seriden, Sanji'nin o arc bir tane adamla kapışma yapamaması bu seride gördüğüm en büyük rezillikti. King evet biraz büyük duruyor beklentinin üzerinde ama Sanji'nin en azından etkili bir mücadele göstermesi koltuklarımızı kabartması lazım.
Aynen, bahsettiğim de tam olarak bu. King biraz büyük ama rezil de olmasın.
Kusura bakmayın ama aksi en başta Luffy'e sonra da King'e ayıptır.:D Güçlerini az çok sergilediler bu arada. İkisi de yeni power up aldı ama yeterli olmayacağı aşikar.
Luffy ile alakası yok bence. Forumdaki tartışmalara bakma. Forumda tabii ki bu Luffy aleyhine kullanılır ama ben bu tartışmaların dışında baktığımda bir sıkıntı görmüyorum. Luffy zaten sürekli p.up alıyor. Kaido dövüşü bittiğinde de şu anki halinden daha güçlü olacağı kesin. Yani Luffy uçup giderken Sanji ve Zoro'nun hala çer çöple uğraşmasının bir anlamı yok. Belki Wano sonu Luffy yonkou olacak. En güçlü adamlarının da bu unvana yakışır seviyelerde olması gerekiyor.
Tabii ben demiyorum ki Sanji şimdi King'e üstünlük kursun. Sadece fazla ezilmeden, sağlam bir karşılık verebilsin diyorum. Beklentim bu yani. Arc sonunda da Yc2 seviyesi bir Sanji beklentim var. Zoro Yc1, Luffy de amiral seviyelerinde olmalı.
 
Gökyüzünde Sanji yerde Zoro bence birbirlerini tamamlayabilirler.
Yok traom ikisi zaten anlaşamıyor. Ayrıca Sanji’nin, Zoro’nun dövüşünde işi yok gitsn başka yerde dayağını yesin... :ehe:
Hahaha bu iyiyidi bak. Yine en güzel ben konuşmuşum... sjsjjsjs
Öyle bir olay yok, olamazda zorocum yancı sevmez okey mi oynuyoruz sapık aşçı kaybol ben hallederim der. Sonra king mefta selasını okuruz hep beraber :)
Şanşiiiiii şanşiiii okamalarla dövüş sen anca. :)
Aynen öyle Zoro abisi tek başına halleder... :a:
Sen nasıl zoro fanısın queen zoronun belki marco yardım eder.
Queen değil, Kaido, Zoro’nun. He Kaido dövüşünden önce aradan çıkaracaksa çıkarsın tabii... :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık