Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Marineford'daki Beyazbıyık Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı?

Gerçekten de Whitebeard Dünyanın En Güçlü Adamı mıydı ?


  • Kullanılan toplam oy
    396
Babalık'ın en zayıf anında bile neler yapabileceği'nden yola çıkmayı ben pek sağlıklı bulmuyorum şahsen. Efsane bir korsandı Babalık ve buna yakışır bir mücadele verdi. Ancak handikapları çok fazlaydı. Zaten bir ayağı çukurdayken bile nasıl bir mücadele verdiği, MF'de hala en güçlü olup olmadığını göstermez. Evet bir başkası mesela Kaido bunları yapamaz ama Kaido genç ve sağlıklı zaten. Yapamayacak olması şu an hasta ve yaşlı WB'den daha güçlü olmadığı anlamına da gelmez.
Anladım. Benim açımdan da dalgalı kur gibi bir şey değil. Çünkü sen MF başında en güçlü demiştin di mi? Sonra savaş anında güçten düştü ve bu unvanı kaybetti. Savaştan farzı mahal canlı çıktı iyileşti. O zaman tekrar mı en güçlü? Benim açımdan da bu unvanın bu kadar ucuz değişkenlik göstermesi mantıksız.


Liyakat anlayışıyla konunun alakası yok. Sana değil demişsin ama yine de değmeden geçmemişsin. Hiç kusura bakma o kapıya çıkmaz. Çünkü sen ne kadar alakalıysan bu terime, ben de o kadar alakalı olabilirim. Konu ekonomi değil, kuantum fiziği değil ya da doktora ve üstü bir çalışma isteyen bir alan değil. Altı üstü felsefi bir terim.

Neyse sonuç olarak en son alıntı yaptığın mesajımda WB'yi nerede gördüğümü ve neden böyle gördüğümü gerekçelendirdim. Nispeten ılıman bir iklim oluştu en azından.
Evet biliyorum o yüzden çok girmek istemedim liyakata. İster istemez sana değdi tabi o yüzden o kısmın altını çizdim. Ben sen alakalı olamazsın diye bir şey demedim zira ne edersin onu bile bilmem ki zaten bildiğini farz ederek konuşyorum daha çok. Ama tabi burada yazı ile konuştuğumuz için yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Ama altı üstü felsefi bir terim demene de katılamam. Zira bu tehlikeli bir tabir.

Valla bugün tartışmaktan yoruldum desem yeridir. Hea uzasa tartışmaya devam ederim o ayrı :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık