Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Soru - Cevap Köşesi - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Animenin 31. bölümünde Grand Line ı geçilmesi zor bir yer adeta bir korsan mezarlığı olduğunu ve bunun sebebinin Grand Line ı kontrol eden 3 güçten dolayı olduğundan bahsedildi fakat bu 3 güçten sadece 1 i olan Shichibukai açıklandı diğer 2 güç nelerdir acaba ???
Yonko ve Dünya Hükümeti.
 
smoker san bi sorum olucam yanlıs hatırlamıosam eğer şeytan meyvesi yiyen bir kişi ölürse onun meyvesi yeniden denize düşer gibi bişi wardı şimdi ace öldü buda demek ace in meyvesini artık herhangi bi kişi bulursa yiyebilir ve ace in ateş gücüne sahip olabilirmi? ve başka bir sorum WB öldü ve ßß onun meyvesini çaldı wb nin meyvesi tekrardan şeytan meyvesi olrak düşermi yada ßß çaldığı için ßß ölüncemi düşer şimdiden teşekkür ederim
O sadece bir teori. Meyve sahibi kişi ölürse, meyvesi ağaçta tekrar yetişmeye başlar ve 50-100 yıl sonra dalından kopup denize düşer. Ace'in meyvesini yemiş kişiyi göremeyiz, çok uzun bir süreç çünkü. Beyazsakal'ın meyve gücü hala aktif, ruh teorisine göre, ruh ağaca tekrardan gitmedikçe, yenisi çıkmaz.
 
Shakki ne kadar guçludur sence?Eskiden Garp pesimdeydi demisti Luffy'ye.Current Rayleigh 10/10 ise Shakki kaçtir?
6 ya da 7.

anladım 50-100 yıl olayını görmemişim herhalde bilgilendirme için teşekkür ederim.
bir sorum daha olucak kusura bakmazsan
merman adarsında deniz prensesinin tayfaya katılacağı yönünde muhabbetler dolaşıyor ortalıkta. senn fikrinide tüm soru cevapları okuduğum için caribou olduğunu biliyorum diyelimki olaylar gelişti ve prenses tayfa ya katıldı caribou olmadı sence prenses in tayfaya bi katkısı olurmu deniz krallarından dolay yada şöyle diyim prenses tayfaya katılırsa senin beklentilerin kırlır - yada olsun bununda gelmesi işe yarar mı olur? çok uzun ve karışık sordum özür diler :)
Cariboo'yu istiyorum. Ancak Shirahoshi gelirse de yapacak birşey yok. Oda, bunu mutlak güzel bir sebebe bağlar. Kişisel olarak pek katkısı olabileceğini sanmıyorum. Tayfaya ne sıfatıyla gelecek, prenses mi? Onu özel yapacak bir özelliği yok malesef.
 
mihawk'ın korsan tayfası varmı(ydı) yoksa baştan beri tek mi dolaşıyor ve tayfanın adı ve bayrağı bellimi?
 

Franky The Cyborg

bir şey daha merak ediyorum sence rokuhougan mı daha güçlü ret mi ? temel olarak birbirlerine benzeyen saldırılar
 

R.Zoro

smoker-san mihawk en iyi kılıç ustası ve zoro yu eğitip baya güçlendirdi sence zoro'nun shank sı kılıç konusunda yenme ihtimali var mıdır?
 

buslu

bir silaha mesela bir kılıca seytan meyvesi yedirilirse meyve logia cikarsa mesela kum kılıc vuruldugunda dşrek kuma mi dönusur yoksa kullananin istegine gore felan olabilirmi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık