Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane köpek var ve sırasıyla Sanji, Zoro ve Luffynin önünde bu köpekler kapak resminde. Renkleri ilgimi çekti. Bu tarz renkler görünce amiraller canlanıyor kafamda. Zoronun yanında Mor köpek var Fuji ile kapışacak iması mıdır. Fakat bu durumda Akainu vs Sanji oluyor. Bu pek hoş olmaz :D. Neyse kalsın bakalım böyle teorimsi. Bıktım artık şu sübliminallerden.
 
Marco muhtemelen Perospero’ya, Big Mom ve Kaido’nun dusmesine yardim ederse Big Mom Korsanlari’nin kaptani olmasina yardim edecegini falan soyledi. Bu arc icinde gorduk ki Perospero hirsli birisi ve kendi arzusu annesinin guvenliginden once geliyor onun icin. Iki taraf icin de win-win durumu, Perospero etkili bir guc, Yonko’larin inmesinde ozellikle yan karakterlere karsi etkisi dokunur. Perospero kaptanlik hayaline kavusmus olur, Marco da (muhtemelen) diriltmeyi planladigi Beyazsakal Korsanlari icin guclu bir ittifaga sahip olur.
 
Dedik o kadar kılıç saldırılarının bitiriciliği yüksek diye. G4ten güçlü saldırmışlar. Ve bu da tereddüt işe ilgili değil. Muhtemelen ileri seviye hakiyi o sırada uyandırdılar. Luffy de ileri seviye haki ile zarar verir. Kaido kendisi diyor odenle aynı hakiyi mi kullanıyorlar diye.
Sana şimdi ciddi ciddi açıklama yapamam ama sen ciddi ciddi harbi o saldırıların g4 tekniklerinden güçlü olduğunu düşünüyon herhalde.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık