Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı ölmek istiyorum şeklinde lanse ettin. Luffy'nin ataklarına açtı kolları vur dedi. Yani özgüveninin altı boşalmış oluyor. Bugüne kadar böyle kollarını açıp da vur dediği hiç kimsede mi bu haki çıkmadı? Yani hasar almazlığı çok mantıksız oluyor gözümde ve bir değeri de kalmıyor.

Açıkcası ben zirve karakterlerin bu hakiye gerek kalmadan da zarar verebileceğini düşünüyorum. Ama senin dediğin gibi ise Luffy bir logiaya vururmuş gibi atakları ne kadar güçlü olursa olsun onun için anlamsızmış gibi bir anlam kazanıyor. Ama görüyoruz da vuruyor yani Kaido bu darbeleri alıp uçuyor sonuçta. O yüzden ben totalinde olay elmas gibi sert olmak gibi yorumluyorum ama göreceğiz sizin dediğiniz gibi olursa zaten bu arc Luffy tek başına yenemez söylemleri bile anlamsız kalır.
Luffy olayında sarhoştu açıp kolları vur gibi değil o. Luffy ayılana kadar vurdu adama. Burada ise aklı başında ve kınlara savunma yapmaya çalıştı. Neko'yu yakaladı falan mesela.

Garp falan normal haki ile g4 Luffy'den yüz kat güçlü vurmuyordur herhalde. Oda muhtmelen bundan sonra bütün belli başlı güçlü karakterleri bu hakiyi kullanabilir olarak çizecek.

Kaido hasar alıp handikaplı olduktan sonra Luffy ile bire bir dövüşecek diye bekliyordum zaten. Şu an da o yönde ilerliyor. Onda sıkıntı yok.
 
Arkadaşlar sakin ben olayı anladım sanki.Oden’in hakisi derken Oden’in iradesine sahipler miras almışlar demek istiyor.Anlaşılan haki iradeye göre şekil değiştiriyor.B1-B2 vs.... diye herkesin kendi iradesine göre karakteristik bir hakisi var.Kınların da irade yaşananlardan dolayı Oden ile aynı düzeye eriştiği için kesebiliyorlar.Size saçma gelse de böyle.Luffy yada Zoro Oden gibi bir irade gösterdiklerinde zarar verecekler.Olayın aslında haki çeşidiyle değil iradenin hakiyi değiştirmesiyle alakası var.Ben bu bölümden bunu anlıyorum ama bir çıksın bakalım bölüm.
Gözden kaçtıysa.Bence olay dediğim şekilde bana öyle geldi başka bir mana çıkmıyor gibi.
 
Basit düşünürsek araçlarda 4 vites ve 5 farkı barizdir.4. vites gösterge de 50-60 derecelik bir hız sağlarken 5. Vites neredeyse 170 dereceyi aşan bir hız yelpazesi sağlıyor. Bu mantıktan Luffy 5. vitesinin ne kadar güçlü olacağını siz düşünün.Yonkouları aşan bir güç için 5. vites şart gözüküyor.Bu hafta Kaido eziklense de sorun değil adamın yıkımcıları endişelenmiyor bile Kaido için ...

O Değilde Jack ve Kingi göremedim nereye kayboldu bunlar ?
 
Şaka bi yana Kınlar iki bölümdür Kaidoyu fena üzdüler. Oda Kınların cesaretini, adanmışlıklarını, yirmi yıldır tutuşan intikam ateşinin alevlerini gözümüze gözümüze soktu.
Odenin gölgesi kabus gibi çöktü Kaidonun üstüne, göğsünde açtığı yara daha dün gibi taptaze, ruhunda hissettiği keder acı bir çığlığa dönüştü. Sanki Reisin göğsüne bir kaç öküz oturmuş gibi kanlar kustu. :oleyo2:

Neysem mesele şu ki Oda şişirdiği En güçlü bilmem kaç bin Canavar Kaido balonun havasını aldı. Kınlar coştu. Odene biraz daha iadei itibar yaptı. Yonko dediğimiz adamlar uzaylı değil onlarda sıradan insanlar gün gelir düşerler, ölebilirlerde msj verildi.

Ancak bu işler tek taraflı olmaz. Kınlara hakkını verelim ama son sahneden yola çıkarsak… Kaido; güldük eğlendik eski defterleri açtık, eski dostları yad ettik, karpuz kestik e artık ciddileşelim yonkonun gücünün bi tadına bakın duruşu sergiledi. (Tırt çıkmaz sanirsam). Bu durumda ne olur.

İlk ihtimal

Kaido kınlarla başa baş ,zorlu bir mücadeye girer. Kınlar iyi iş çıkarır ancak kaido farkını ortaya koyar zorda olsa neticede kazanır. Tam kınları keserken yardım gelir

İkinci olasılık

Kaido çok zorlanmadan beklentileri karşılar Yonkonun farkını ahaliye gösterir. Melez formunda kınların işini bitirir.
Luffy ve diğerleri gelene kadar kınlarin çoğu telef olur

Her halükarda show sırası yonkoda
 
Meyvesi pek iyi değil.


Bitiricilik var aslında.Mogura çok tehlikeli denk getirdiği sıkıntıya girer.Luffy fazla çevikti.Hantal karakterler için dövüş bitirici bir silah ama.
işin şakası o oda desteği ve inanılmaz dayanıklılığı sayesinde Luffy her seferinde ayağa kalktı Rocky vs İvan Drago fight ı gibiydi.
 
100 sayfa yorum olmuş spoiler metin ve resimlerini göremiyorum. Nere gitti bu konu ?

Bu arada genelde sorulduğu için söylüyorum. Spoiler yorumları ve resimleri aynı ana başlık altında. Yani yukarıdaki "Bölüm Yorumları ve Spoileri" başlığına tıklayıp bulabilirisniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık