Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 987 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido, Oden için söylüyor:
“Kalbim yaralı, Gönlüm yaralı
En güzel yarınlarla sen açtın aramı
En güzel yarınlarla sen açtın aramı”
 
Satıcının hediye ettiği kilica mezar kazıp başında dua eden adam,hakkı ile aldığı kılıcı "sadece 3 kilici olması için " mi Gyukimaruyu kovaladığını saniyorsun.
Sadece onun icin değil tabiki zaten kılıcın wano icin bir hazine olması da bi etken oldu. Zoro tüm kılıclarına değer veriyor satıcıdan aldığı kılıc zoro icin vazgeçilmez değil di ,yeri doldurulduğu sürece zoro wado dışın da vazgecemiceği kılıc yok. Demek istediğim bu.Zaten zoro ryuma'nın mezarına gitmek istediğnı söylüyor niye kılıca teşekkür ettmek sayğısnı sunmak icin değer vermesi başka vazgecilmez olması başka.
 
Denizciler zaten Akainu olsun ya da bildiğimiz çok güçlü denizciler olsun bence zaten bağlı duran Kaido'yu öldürelim demediler çünkü. Bunu o sırada demiştim. Diğer Yonkou'lar arasında da zaten dövüşler olmuş ve iyi hasar almıştır dayak yemiştir yani. Bu yara izi olayından sebep Kaido sadece Oden'den dayak yedi demek hata zaten. WB ile hiç dövüşmedi desek bile Roger ve Garp ile mi ya da başka hiç kimseyle de mi dövüşmedi bu adam? Ya da Big Mom ile savaştı mesela suratında izler vardı demek hasar alıyor zaten. Ama hasar veren isimler yüksek isimler. Oden de onlardan biri. Diğer türlü bu haki tekniğini kullanmayan hiç kimse isterse çok büyük fiziksel bir güç ortaya çıkarsın yine de saldırısına bunu eklemeden hasar veremez manası çıkıyor. Bence bu yanlış.

Ama dediğiniz gibi olma ihtimali de yok değil. Ama öyle bir durumda Kinemon'dan tut Rayleigh'e kadar alayı gerizekalı olur. Hiçbir tanesi de mi bahsetmez yav Luffy dono iyisin hoşsun güçlüsün de teknik olarak eksiğin var. Al bu hakiyi öğrenmeye çalış yanına koy boşuna kasma diye.:D Yani hikaye açısından çok büyük bir mantıksızlık ortaya çıkarıyor bu durum.

Hele Kinemon'un bu zamana kadar ne hallere düştüğünü görmüş olmasak bir şey demeyeceğim de adamın çizdiği profil belliydi da sonuçta.
Kınların yara açmalarında birden fazla etmen vardır. İlki cidden savunması düşmüş olabilir, Kınlar biriken öfkeleriyle bir anlık aşacak seviyeye gelmiştir, v.b...

Tabi burada Kınların seviyesini çok düşürmemek gerek. Sıradan karakter değil bunlar. Ki bence önceden de özel durumlarda yara alabileceğini savunuyordum.

@William cutting Gördüm Sai'dede olduğunu ama onun kullanmadığı anlamına gelmiyor o haki türünün Oden fb'sine bakarsak Oden'in Kaido'yu çizdiğinde ki efekt kullanılmıştı bende ona yoruyorum yani hakinin ileri versiyonuna Sai'nin kullanmadığını gösteren şey ne o haki türünü değil mi ama ? :D Bknz:

Bu arada Hyogoro'nun yaptığını Sai de yapabilir. Eğitim gerekiyor onun için daha çok. Sadece özel kişi olmaya gerek yoktu.

Bide Sail farklı bir teknik kullanıyordu. Titreşimli mi neydi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık