Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Spoiler Konusu 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer kesebilir ise öyle keser.:D Luffy reyiz bileğinin hakkıyla dövecek diğerleri savunması düşmüş Kaido'ya hasar vermiş olacak. Böylece bizim Luffy'nin g4 ile bile zarar veremediği adama diğerleri nasıl zarar verebilecek sorumuza da cevap bulmuş olacak. Oda yine bir çıkış yolu buldu.
O kadar emin olma Alpa’cığım. Kaido dakika başı Oden’i hatırlayacak değil ya. Hem hatırlaması da çok bir şeyi değtirmez. Sonuçta savunması düşse bile yine saldıran kişinin gücü önemli. Ama Emin ol Zoro da bileğinin hakkı ile kesecek Kaido’yu ... :D

Böyle mi reis ?
Hahaha Aynen reyiz.. Çok iyi örnek oldu bak bu... :D
Reyiz en son smile kullanıcılarıyla eğleniyordu.
Onlar atıştırmalık çerez... :a:

Oda Zoroyu Kaidoya saklıyor.

Zoro tek gözüyle Kaidoyu arıyor bulamıyor.
Sol gözü açınca bulacak inşallah :ehe:
Sol gözü açılacak, Kaido’nun gözleri kapanacak... :a:
Yalnız bundan çok iyi slogan olur he... ksjsjs
 
Reyiz en son smile kullanıcılarıyla eğleniyordu.

Öyle bir yazmışsınki sanki wano samuray kaynıyor oden'de ashura sonrası hepsini kesti. La zaten ashura en güçlü samuraydı. Ondan sonra oden gelişmedi ki. Hadi wb ile vs'de azıcık gelişse yine aynı oden yani.
Sende karakter dövüştükçe güçlenir mantığı var takmışın ona.Daha gençken Wano'da rakibi olmadığı halde dünyayı gezdikten sonra da yerinde saydığını düşünüyon :D
 
Vardı. Kaido, Odene yenileceğini düşündüğü için 5 yıl bekledi. Karşısına çıktığında bile yenip yenemeyeceği belli değildi.
Beş yıl beklemesi sadece taktik amaçlı, korktuğu için değil. Bu adam defalarca kez yenilmiş. Kaybetmesi esir edilmesi vs. onun için bir korku sebebi değil, değil ki kaybetmesine, esir edilmesine rağmen Oden dışındaki hiç kimse ona zarar verememiş. Yani, karşısına kaybedeceği bir rakip çıktığında bu Kaido için bir korku sebebi değil. Bu yüzden Oden'den de korkmamıştır diyebiliriz. Bahsettiğimiz korku ise Oden kendisini kestikten sonra kalbine yerleşmiş. E yıllar sonra da kınlar ortaya çıkıyor ve direkt olarak Oden'i hatırlatıyor. Bu olay, kalbinin derinliklerindeki korkunun açığa çıkmasına sebep oluyor.
 
Çok şen şakrak duruyoruz. Yenilgi bekliyorum, savaş başkente taşınacak gibi.


Zoro baskentte kesmeli Kaidoyu....
Tek yenilgi kimseyi tatmin etmiyor artık. Min bir adet daha lazım.
Onigashima'dan bir şekilde ayrılmalılar da nasıl olacak. Ne gidecek gemi var. Ne motivasyon. Bütün düşmanlar burada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık