Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986: Benim Adım

Bölüm nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    247
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katakurinin Sanjiyi vuramamasi, Marconun busu var


Çok takilmadim King'in olayına nedense
Oda hikaye aksın diye her karakteri kötü duruma düşürebilir, olduğundan zayıf gösterebilir. O yüzden ben de takılmadım. Daha Kaido'nun düşebilmesi için Kaido'ya kim bilir neler yaptıracak. :D
 
Marco Reis, Babasının durumundan endişe duyduğu için gafil yakalandı yoksa karşısında Kizaru vardı bir şey yapamıyordu Marco'ya :oleyo2:
Aynı şey King için de söylenebilir.Sopası düştü diye kaptan diye endişelendiyse mermiyi yemiş olabilir.
Yojimbo dedin İzo geldi aklıma bak. Bambaşka film ya yukarıya çıkıp iki grubu da nasıl tokatlasam diye düşünüyordu reis. Sanjuro da ayrı iyidir daha bi agresif orada.
İzo wano samuraylarına tamamen ters biri.Silah kullanıp kılıç kırmak bunun göstergesi.9 kın yanında olması samuraylığa gölge düşürüyor gibi Oda niye getirdi anlamadım.
 
*
Dünya'nın En Güçlü Adam'ın gücü nasıl yetmez Teach gibi bir eziği öldürmeye oha abi ne diyorsun?
-Teach o kadar da boş adam değil
- Adam %95 ölüydü diyorum. Kimse elleşmese muhtemelen akşama kalmadan ölürdü zaten Oyaji. Ki tereddüt etmeden 2 ciddi darbe indirdi diye hatırlıyorum ben. Teach o kadar yalvarmasına rağmen kendini geri çekmedi. Sen aksi bir sahne mi gördün?
 

Üye silindi 1004

İzo wano samuraylarına tamamen ters biri.Silah kullanıp kılıç kırmak bunun göstergesi.9 kın yanında olması samuraylara gölge düşürüyor gibi Oda niye getirdi anlamadım.
Bu Japonların hepsinde Western bir damar oluyor bence onun etkisi birbirlerine yakıştırıyorlar. Marineford boyunca hiç silah çekme geyiklerine girmemişti İzo. Karaktere öyle bir damar eklemiş gibi. Ayrıca artık Wanolu değil de oranın yabancısıymış vurgusu da yapıyor olabilir gibime geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık