Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Magellan'ın Seviyesi

Magellan'ın Seviyesi ?

  • Yonkou'ların 2. Kaptanı etmez.

    Kullanılan: 72 33.0%
  • Yonkou'ların 2. Kaptanına eşittir.

    Kullanılan: 106 48.6%
  • Amirallere Eşittir.

    Kullanılan: 35 16.1%
  • Amiraller'den daha güçlüdür

    Kullanılan: 5 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    218
Magellan rakibini çok küçümsüyo Ivankov'a senin gibi çöp şaklaban ile kaybedecek vaktim yok gibi bir şey demişti tobu shiganın görmediğimiz şekilleri var ise eğer rankyaku ve tobu shiganlarla uzaktan dürte dürte alır ve bu adamın sorusu var.
Dediğim gibi Lucci soru hızının ötesinde leopar hızıyla harmanlanmış haldeydi. Koramirallerin ve diğer cp ajanlarının ötesinde bir hızda adam.

Magellan a karşı kapalı alanda işi çok zor. Açık alanda şansı daha fazla, uçarak dövüşür ona karşı. Yakın dövüşe girerse her yerde yenilir. Bu yüzden Magellan İn yeteneğini bilmeli ve ona göre dövüşmeli.

Birde Luffy nin Lucci ye çok darbe vurmasını sebebi gear 2 dopingi in getirdiği hız ve Lastik gibi uzayan uzuvlarıdır. Uzaktan uzaktan vuruyordu Lucci ye. Luffy nin dövüş stili Lucci için daha tersti birazda.

İşin özü Magellan'ın da yeteneği uzaktan saldırmalık bir yetenek hydra venom demon. Lucci yeteneğinden haberi yoksa ve kafalama dalarsa tek bile yer söyliyim.
 
Savunma yapacak kişi wb. Kizaru değil. Magellan pek ala hydrs duvarı kurabilir.
Ama kuracağı duvar sınırlı Lucci soru ile zayıf noktasını rahatça bulabilir Brook gibi düşün herkesin anlık zayıf yerini bulabiliyor anlık bir hata ile gider Magellan analiz ettiğim kadarıyla dayanıklı da değil çünkü logia gibi meyvesi var dokunamıyolar adama hatta logiaya dokunursun buna dokunamazsın aynı ace gibi direkt gider. Ama Lucci hem hayvan gibi dayanıklı hem de zoan bu da bir avantaj.
 
Mangada olanlar çok mu mantıklı? Croco'yu normal formunda yenerken Croc'dan daha güçsüz olan Moria'yı G3 Croc'a denk olan Dof'u G4 kullanarak yendi.
Mangada olan her uzayan serinin başına gelenler.Moria'nın net bir şekilde Croco'dan zayıf olduğunu nasıl çıkardın.Tüm tayfayla vs attı adam.Luffy'den dayağını yemiş adamın güncel Luffy ile aynı seviyede olmasından daha mantıklı ama bu mangada olanlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık