Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Magellan'ın Seviyesi

Magellan'ın Seviyesi ?

  • Yonkou'ların 2. Kaptanı etmez.

    Kullanılan: 72 33.0%
  • Yonkou'ların 2. Kaptanına eşittir.

    Kullanılan: 106 48.6%
  • Amirallere Eşittir.

    Kullanılan: 35 16.1%
  • Amiraller'den daha güçlüdür

    Kullanılan: 5 2.3%

  • Kullanılan toplam oy
    218
Bazı karakterler var güç dengelerinden bağımsız olarak gücü artıyor. Ister istemez. Çünkü bu isimler serinin sevilen, tutulan isimleri. Bir şekilde uçup kaçan güç seviyelerine ayak uydurmak zorundalar. Yoksa bu adamların hepsi Doğu Mavi karakterlerine döner bir süreden sonra. Dolayısıyla Magellan da bu karakterlerden biri bence ve güç seviyeleri uçtuğu zaman bu abiyi de Yk2 seviyesi falan görürüz.
 
Caesar meyve hiyerarşisiyle öttürecek potansiyelde bunu.

Ama seviye olarak sorarsanız yonkou'nun en iyi komutanları sınıfına girerdi. ( İlk 3 yani )

Çünkü acayip bir meyveye sahip, Venom demon direk ilk 3 komutan ligi.
 
Tüm sağ kollar ve sol kollar Queen,Jozu,Smoothie,Roo bu adamı tokatlar.
Neden böyle düşünüyorsun? Denizcilerin amacı korsanları yakalayıp huzuru sağlamak değil mi? Yonkolar için poneglifler neyse ve nasıl koruyorlarsa denizciler için de yakaladıkları korsanlar öyle olmalı. O kadar savaş yapıyorsun birsürü adamın ölüyor ve sen yakaladığın korsanları , Yonkoların sağlı sollu bütün komutanlarından dayak yiyecek, tokatlanacak bir adama bırakıyorsun. Bu Kaido'nun poneglyph i korumasını Holdem'e bırakması gibi bir şey. Sadece iki sağlam adamım olsa, birini İmpel Down'ı koruması için görevlendiririm ki denizciler de bunu yapmışlar zaten.

Wano sonu Kizaru gelip Yonkolara kelepçeyi takacak deniyor. Böyle bir durumda sadece Smoothie, Queen yada başka bir komutan gelip kaptanını kurtarabilir o zaman. Madem bütün yonko komutanları girip İmpel Down sorumlusunu dövebiliyor, Ace neden öldü o zaman? Marco hatta Jozu ve Vista bile girip Ace'i daha hapisteyken kurtarabilirlerdi. Sadece Ace de değil Jinbe ve daha birçok güçlü korsanı kurtarıp tayfalarına katabilirlerdi.
 
Bu adamın eksisi olarak Luffy tarafından aniden yamulması olabilir. Yonko Teach benzer şekilde daha da feci yamuldu. Bir sorun görmüyorum. Her güçlü karakter tank olacak diye bir kural yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık