Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schilerin en güçsüzlerinide 1.komutan yapmayın yahu o kadarda değil. Crocodile, Perospero'nun şekerine kurban gider diye düşünüyorum. Yonkou 5.adamı bile etmez yani, onun birkaç tık üstü Lucci gençliğinin getirisiyle anca o ligde olur ( Perospero-Snack ligi ya da azıcık üstü işte )

Croco dediğiniz adam serinin başlarında tasarlanmış ve erken harcanmış olsada 2 yıl evvel Rob Lucci'den güçlü değildi bunu kabul edin artık. Su-kan ayağına gitti meselesi hikaye, 2 yıl önce Lucci'den güçsüz olan adam 2 yıl sonra hiçççççç güçlü olamaz. Ne Lucci'nin gençliğinde ( Yani hayatının baharında değil ) ne de onun kadar azimle çalışıp ACAYİP powerup alacak değildir. İşin özü Lucci bile 2 yıl sonra performans olarak 4-5 komutan liginde edecekken Croco oraları göremez kabul edin artık.

Croco'nun performansı Oven-Daifuku ligi olur, Pekoms-Tamago'yuda öper geçer işte bundan fazlasını beklemek yanlış. 2 yıl önceki Luffy'nin o halinden azıcık güçlü olur işte ( 1 tık falan )

Moria hele hiç yüksek yerlerde görülmesin, Asgard Moria zamanlarından sonra iyice güçten düştü, gücünün yükselmesini geçtim yani. Adam aynı seviyede kaldıysa dua etsin bence.
 
Sadece uyanış değil kafes,gölge hapsi Asgard modu yada Croco'nun ortamı çöle çevirmesi gibi meyve kullanımları üst düzeydi aslında.

Marco tüm sağ kollardan güçlü olabilir özel meyvesi yüzünden.Gorosei çok güçlü görüyor adamı imparatorlarla aynı kefeye koydular neredeyse.Diğer sağ kollar için bundan şüpheliyim çünkü 1. tümenleri shichiler gibi arc bossu yapmadı.Yani tüm arcı o adama ayırıp işlemedi ayrıntılı olarak.Kata yenilirken mesela öncesinde kraker gibi bir komutan daha yeniliyor.Arcın olayı koca anaya dişlerini göstermek.Mekanını dağıtıp rezil edip çıkmak.En son yumruk atıp onu yaptı Luffy.
Marco'nun yanında Wb tayfasının geriye kalanlarının olduğu biliniyor yalnız.Hem Marco'ları yendikleri için hem de artık bölge sahibi oldukları için imparator diye adlandırılıyor Teach.Tek Marcoluk bir durum değil bu bahsettiğin.Marco'yu özel meyvesi sayesinde diğerlerinden güçlü görüyorsan aynı örneği sana Kata'nın k.hakisi üzerinden verebilirim gayet.Daha ne King'te ne de Beckman'da bu ikisi gibi özel olma durumu görmedik.
 
Orochi kendisini sevmesini istiyordu daha çok. Yoksa o ortamdaki diğer hatunlara ne olduğu açıktı epey. Oiran da böyle üst rütbe adamlara karşı sunulan pahalı geyşa olarak şey edebiliriz. İster şey yaparsın ister oturur konuşursun orası parayı veren tarafa kalmış mesele.
Pek sanmıyorum.Ama dediğin gibi olsa bile kimsenin parası yetmiyordur buna ayarlama yapmışlardır. :D Orochi'yi de çeşitli bahanelerle oyalar durursun öldü göstermek gibi çok numara vardır bunlarda.Denjiro koruyayım derken işi lafta bırakmamıştır bence.
 
Pek sanmıyorum.Ama dediğin gibi olsa bile kimsenin parası yetmiyordur buna ayarlama yapmışlardır. :D Orochi'yi de çeşitli bahanelerle oyalar durursun öldü göstermek gibi çok numara vardır bunlarda.Denjiro koruyayım derken işi lafta bırakmamıştır bence.
Denjiro, killer saldırırken neredeydi? Zoro olmasa gümbürdemişti kız. Yani her zaman yanında oldu, ona baktı diye bir şey yok. Kızın da bu işler'e meyilinin olduğu şu sayfa'dan anlaşılıyor zaten.
 
Dof dediğin adam g4ün deneme tahtası olmuş iken yonko komutanları Dof'u alamaz demek çok cüretkar bir iddia sadece.Dof yc1.5 ise Cracker yc1,Kata ise sağ kol üstü denklemi sen kur.
One Piece'de karizma iş yapar. Doflamingo gibi herifi Cracker karşısına gerçekten çıkarsa Cracker kazanır diyen biri olmaz

Nasılsa karsilasmayacaklar diye Cracker demek kolay Ichirou. ?
 
Kraker o ipleri yeni yapacağı kuklaya niye kestiremesin.Ya da niye kendi kesemesin.Cracker hızlı bir eleman +herifte oldukça iyi b.haki var.Parasite ipleri de durdurulması imkansız şeyler değiller.Daha Jack'in tam gücünü görmedik ama Dof şişler gibi geliyor bana Jack'i.Smoothie ağır ctsi Cracker'ın.Daha güçlüdür çok büyük ihtimalle.Queen ise Smoothie kalibresinde belki daha zayıf,belki daha güçlü birisi.
Krakerde oldukça iyi diyebilecek bir b.Haki yok bir kere.Luffynin açıkta kalan koluna dikişlik bile sayılamayacak bir hasar verdi diye arşa çıkarılmasının alemi yok.İyi b.haki dediğin Katakuri de var ki luffyi inletebiliyor.Krakerde bunun çeyreği sayılabilecek bir şey görmedik.Kuklaların da haki kullanabilir olduğu muamma.O iplerin ne kadar sert olduğu gayet ortada.Ha kesmeye çalışan bir adam görmediğimiz için ne söylesek havada kalıyor ama haki kullanamayan bir kuklanın o ipleri kesmesi saçma olur.Kraker belki kendisi kesebilir ama kesse ne fayda.Saniyede tekrar parazit atabilir Doff.İş kısır döngüye döner.Eninde sonunda kraker kendisi direk Doffun karısına geçmek zorunda kalacak.

Çeviklik olarak bakacaksak ise Kraker 2 saniyede direk hasar almış olmasına rağmen luffyi köşeye fırlatıp Trebol ile savaşan Lawa saldırı atabilecek kadar çeviklik göstermedi.Mevzu kuklaların arkasina saklanıp atak yapmak ise Doflamingo kuklası ve "kendi" kontrol ettiği bellamyi kullanarak bunun kralını yapıyordu ve hasar da verebiliyordu.Üstelik Luffynin ne kadar çevik olduğu ortada bir şey.Çaresiz kalıyordu Doff karşısında bu konuda.Krakerden hasar aldığında ise ne olduğunu bile anlamadı.Sonrasinda ise hasar almadı zaten.Gayet kaçıyordu Krakerden.

Doff bana göre de Jacki alır ama Krakere göre daha çok zorlanır.Tabi bu demek değil ki Kraker<Jack.Avantaj durumu çok fazla Kraker karşısındaki Doffun.Adamın en önemli yeteneğini saf dışı edebilecek bir yeteneği var Doffun.Jack ise Zoan olduğundan saf güç abidesi.Doffun aşması gereken şey direk Jack.

smothie şu an muamma ama ne saldırı olarak ne de savunma olarak bir kraker değil.Gösterdiklerine bakarak bir Croco bile değil o ayrı :D
 
Hamamda görünmez olup kadınları taciz etmekten, 16 yaşında birisiyle birlikte olmayı düşünen birisinden daha iğrenç değil.

Ki oradan meyilli olduğu nasıl anladınız ya. Yanımda yatmayı düşünmeleri bile akıllarını başlarından alır, senin için heyecan verici miydi demesi meyilli mi yapıyor? Wow... Xd
 
Hamamda görünmez olup kadınları taciz etmekten, 16 yaşında birisiyle birlikte olmayı düşünen birisinden daha iğrenç değil.

Ki oradan meyilli olduğu nasıl anladınız ya. Yanımda yatmayı düşünmeleri bile akıllarını başlarından alır, senin için heyecan verici miydi demesi meyilli mi yapıyor? Wow... Xd
İki Zoroyla takıldı, Zoronun bile boynuzu çıktı. Yapma etme William ? sjsjjs
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık