Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 985: Yeni Onigashima Projesi

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verdiğin örneğe aşina değilim. Ancak Yasuie'nin ölümünden tut, Wano'daki insanların 20 küsür yıldır çektiği sefalete kadar tüm bu olayların iki sorumlusundan biri Orochi. Bu şekilde ölmemesi gerekiyor. Yasuie'nin idamında ve flashbackte oluşturulan çatışma unsurunun çözümlenmesi Kaido'nun elinden olmamalı. Orochi'ye ayrılan flashback sahneleri, Oden ve 9 Kın aleyhine verdiği kararlar, Wano'yu yıllar süren bir sefalete sürüklemesi anlamını yitirir böyle olursa. Çünkü Orochi olmasa da Kaido için değişen bir şey olmazdı. Ancak Orochi kurguya dahil edildi ve hem Oden'in hem 9 Kın'ın kaderini etkileyecek kararlar verdirildi. Öyleyse Orochi üzerinden yaratılan çatışma (conflict), Orochi'yle kimin arasında oluşmuşsa yine o iki taraf arasında çözümlenmelidir. Aksi taktirde ne diye Orochi'nin elinden bu kadar çektiler ve bu bize gösterildi? Kaido ana hedef gösterilseydi de herkes sadece ona bilenseydi değil mi?
Bu tamamen tercih meselesi. Bazen böyle ölümler çok daha vurucu olur. İlk okunduğunda/izlendiğinde o etki olmaz belki ama zamanla daha etkili hale gelebilir. Hikayedeki minik yazar dokunuşlarını beklemek lazım.
 
Ölmüştür. Bakalım hitmallere.

Hadi Kaido mal adamın meyvesini anlamadı. Kaidonun milyon tane adamı var. Hepsi gerizekalı değildir illa çakar biri durumu.

Hadi Orochide meyvesinden bir haber. ''Aaa yılan bu ölmüyormuş'' falan oldular. O adamı orda canlanırsa canlandığına pişman olur.

Ororchinin aslında bir işlevi de yok. Zaten Kaido da planlamış belli ki. Herkesi toplayıp gelmesi daha anlaşılır oldu. King direkt kılıcı uzatmış zaten. As tayfa planlı gelmiş. O yüzden Yamatoyu arıyorlar. Yeni shogun sonuçta falan...
Mantıklı olan bu da Oda yazarken güvenemiyorum işte :(
 
Yamato arc sonunda da luffy e katılmak ister ve gerçekten bu savaşta kaidoya karşı savasirsa %90 tayfada . Gelsin iki gözümün çiçeği ... Çeviri için teşekkürler.
 
Odanın başsız atlı adamlar çiźmesi bir msj mı? Önce kafa kesiyoz sonra racon kesiyoz.

Kiku gibi bir aslan parçası neden kadın olmak isterki dediydim. Son sayfada ağladığını görünce kadınları anlamak zor zanaat dedim. Kansızın ardından gözyaşı tökülmez kikucan.

Yamato kesin tayfada demiştim.
Oden Wb Roger & Yamato Ace Luffy denklemi oluşuyor, oluşacak.

Kaido belediye başkanı gibi konuştu. Hükümeti eleştirdi, verdi veriştirdi. Değişim felan diyor. Yakında parti kurup seçimlere girecek. Büyük hedeflerin var Kaido ama yedi bela Luffy geliyor. Canına ot tıkamasa iyi.

Kaido Orochi'yi planlı bir şekilde devre dışı bırakmış. Sana ihtiyacım kalmadı gereksiz Orochi artık yeni bir ortağım var. Biraz manyak ama idare eder mamamama...

Wanoda yonko ağırlığını iki yerde hissettim. İlki Kaido Luffy teklediğinde " anlamadım ne olacaksın" demiştiya...Bide Orochiyi kesmesi. Ama bu sahne daha efektif çizilebilrdi gibime geliyor eksik bişeyler var. Yalnız manyak racon kesti Reis. Umarım dirilmez turşu fiçısı.

Kaido Yamato dışında akıllı bi herif, hayırsız evladına fazla bel bağlıyor. Aralarında derin duygusal bir bağ çıkacak gibi. Yoksa çoktan tekmeyi basardı.

Kaido evi komple taşıyor. Boynuzlu kuru kafa ne olacak çok merak ediyorum. Oda kaç sahnedir farklı ýönlerden çekiyor.
 
Kiku gibi bir aslan parçası neden kadın olmak isterki dediydim. Son sayfada ağladığını görünce kadınları anlamak zor zanaat dedim. Kansızın ardından gözyaşı tökülmez kikucan.
Momo ya olanları duyunca ağlamaya başlamıştı sanki belki ondandır?
 
Gemide yer çok yav. Yamato da gelsin, Carrot da gelsin hatta gönül ister ki Tama ile Tilki de gelsin :D
Hayvanat bahçesine döndürecen illa tayfayı.
Luffy :maymun
Carotto:davran
Tilki:zaten tilki
Choppar :Tanuki (Ben tanuki değilim)
Jinbei: Balık
Yamato: En güçlü hayvanın kızı
Hayvanlar Alemi Korsanlarını yıkıp Yeni Hayvanlar Alemi Korsanlarını mı kurmaya çalışıyorsun?
 
986 bölüm. Queen bagirir. Orochinin leşi eriyordur. Murekkep akmaya başlamıştır. O da ne idam sehpasinda ki Momonun da kendisi eriyor. Uzak bir yerde elinde momoyla Orochi topukluyordur. Kanjuro bilincini kaybetmis sekilde yatiyor. Cizimlerinin hepsi akmaya başlamış. Ins bu degilde kesik başı Wanoda sallanan Orochi goruruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık