Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 985 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy açar o kelepçeyi sıkıntı yapma kız yamato ?

Beklemiyordum ama yapacak bir şey yok orochi de çorba kaşığı oldu. En azından düşman birleşti artık. Belki orochiye tarafından bazıları yardım edebilir.

Oda ciddi ciddi 2 yonkou'ya kırdıracak gibi duruyor ama ben hala big mom'ın aradan çıkacağını düşünüyorum. Hele bi perde kapansın da olaylara bakalım.
 
Orochi cidden ölmüşse işte gerçek bir ters köşe :D
Oda karakterleri hiç kolay harcamıyor.

Bu adamı Wano'nun başından beri neredeyse her bölümde çizdi. Geçmişini çizdi. Bir sürü ilişkisini çizdi. Büyük ihtimalle bir şekilde kurtulacak.

CP0 ile görüşme yapmıştı. Onlar bir şekilde hayatını kurtarabilir. Meyvesi ile ya da samuraylarının yetenekleri ile de kurtulabilir. Kaido'nun tayfasında hain varsa o da kurtarabilir.
 

Üye silindi 1004

Bu serinin gördüğü en delikanlı, en erkek, en adam gibi ve adam karakteri ölmüş olamaz. Beş yıl boyunca geyşaya bel kırdırmış adamı, Kaido gibi bir amatör öldüremez. Serinin en şerefli, namus karakterini öldürme değil Kadio’nun ağababası Xebec’in bile gücü yetmez. Orochi adamın hammaddesi.
 
Luffy gene boş beleş işlerle uğraşıyor kusucam ...:artiz:

Wano arki başında neden Kaido adanın hepsine değilde küçük bir adaya kendini hapsetmis diyordum ki Oda bilmem kaç bölüm sonra gösterdi gerçeği ...Geç bile kalmış Kaido...koskoca 20 yıl peh
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık