Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 403 88.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 52 11.4%

  • Kullanılan toplam oy
    455
Tayfanın dağıldığı gün hatırlarsan kutsal malların yanında kölelere de saldırı olmuştu. Belki Wb uyardığı halde Xebec, Kaido falan kölelere, çocuklara saldırmaya devam etmiştir - ki büyük ihtimal bu olmuştur- sonra Wb bu benim kırmızı çizgim deyip onları karşısına alıp çocukları kendince korumaya çalışmıştır.
4 vs 2 olsa yine iyi. Xebec, Newgate, Linlin, Kaido, Shiki, John ne varsa hepsinin ağzını burnunu kırıp Yeni dünyadan kovalamış 2 kişi. Garp o zamanlar God levelmiş, zamanla 500 kat güçsüzleşmiş ve günümüzdeki haline bürünmüş.
Bak bu da mantıklı olabilir...:good:

Hahahaha harbiden ya. Bana gerçekten çok absürt geliyor. Hayır Wb orada olmasa Kaido-Linlin-Xebec olsa, 3vs2’ye belki diyeceğim ama dediğin gibi bırak 4’ü orada 8 kişi var :D
 
Bak bu da mantıklı olabilir...:good:

Hahahaha harbiden ya. Bana gerçekten çok absürt geliyor. Hayır Wb orada olmasa Kaido-Linlin-Xebec olsa, 3vs2’ye belki diyeceğim ama dediğin gibi bırak 4’ü orada 8 kişi var :D
Niye absürt gelsin ki Oden'in bir vuruş daha atsa indirecek dediğiniz Kaido'yu, Roger kendi gider miydi Ray'imi yollardı sorusunu sorun bence çünkü aynı Roger, güle oynaya gelip Oden'e kalk git yaşıtlarınla oyna dedi sonra WB ile haki klonlarını kapıştırdılar da orda da ciddileşen Roger ve WB'ye bir karış ağzı açık baktı Oden. Roger ve Garp'ın o zaman ki daha genç olan toy olan Kaido ve Mom'ı indirmesi sadece saniye bile değil saliselerini alır tek sıkıntı WB ve Xebec gerisi çocuk.
 
Son düzenleme:
Garp, Xebec'i indirene kadar Roger, WB'yi tutmuştur. Garp'ın yanındaki denizciler ve Roger'ın tayfa (Ray vs) da Linlin, Kaido vs diğerlerini tutmuştur. Zaten Xebec ortalıkta yok ama diğer korsanlar devam etmiş korsanlığa. Belki Kaido'yu tutuklamışlardır ama idam edememişlerdir. Diğerleri kaptan inince düşmanı yarıp kaçmış olabilir.
 
Niye absürt gelsin ki Oden'in bir vuruş daha atsa indirecek dediğiniz Kaido'yu, Roger kendi gider miydi Ray'imi yollardı sorusunu sorun bence çünkü aynı Roger, güle oynaya gelip Oden'e kalk git yaşıtlarınla oyna dedi sonra WB ile haki klonlarını kapıştırdılar da orda da ciddileşen Roger ve WB'ye bir karış ağzı açık baktı Oden. Roger ve Garp'ın o zaman ki Kaido ve Mom'ı indirmesi sadece saniye bile değil saliselerini alır tek sıkıntı WB ve Xebec gerisi çocuk.
İş içinde Wb ve Xebec olduğu için saçma zaten. Bir de bu adamların yanında 5 kişi daha var işte. Zaten burada tartıştığımız 2vs1 mi yoksa 2vsAll mı... Yani bu açıdan bakınca da 2vs1 dışında saçma olduğu için yine benim için sıkıntı yok...
 
Görebiliyorsa şaşırmazdım dedim.Kendini haklı çıkarmak için lafları eğip bükme kıral.

Carrot kim Zoro kim.Sahneler ve durumlar aynı değil.Komik karşılaştırmalar yapma gözünü seveyim.
Belki hem ileri silahlanma hem de geleceği görme var demiştin :D Neyse WB hakilerde denk olsun.Gurayla da tek atsın şrfsiz Roger'a ne diyim.

Hiç şüphen olmasın. J. Boy'un klonu Racır yatsın kalksın ana kerakter olduğuna dua etsin.
Şüphem yok zaten reis.Roger kim.Ray altı garibanın teki.
 
Kaido odenin dikkatini dağıtan şeyi görmedi sopayı vurdu ,wb'nin akainuya arkadan vurmasına ne demeli ,kaido en azından yaşlı neneyi öldürdü.?
Hacıosman çok ters düşüyoruz senle bugün
Kaido'nun bakış açısıyla okudun galiba sen mangayı biz çizileni okuduk.Kaido dayanırsan yaşamana izin vericem demesine rağmen öldürdü Oden'i yaşlı neneyi öldürse ne olacak.Yaşlı nene olmasa yaşıyor olur muydu acaba? Seviyorsun diye ilah yapma şunu korkak işte :D
Akainu'yu iyi dövdü.Ben de izledim :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık