Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Sevilen Ark Prensesi

En Sevdiğiniz Prenses?


  • Kullanılan toplam oy
    184
Vivi'yi diğer arc prenseslerinden pek bir farkı olduğunu düşünmesemde listedekilerinin arasında tayfa ile en iyi bağı kurmuş isim.Oyumu kendisinden yana kullanıyorum.
 
Bence Nami değil de Vivi bu prenses olayını başlattı. (Nami’ye prenses muamelesi yapılmasını kınıyorum :( )Tayfaya girmeyip Luffy’e bu derece bel bağlayan başka kimse hatırlamıyorum ondan önce, Vivi de bu yüzden seviliyor muhtemelen.
Nami'nin prenses olmaması dışında diğerlerinden pek farkı yok ama. Arc prensesinden kasıt kurtarılmayı bekleyen kişi ya da kurtarılması hedeflenen kişi burada. Başlık prenses diye açıldığı için bazı arkadaşlar erkek karakterlerin yazılmasına kızmış ama Sanji de bu kategoriye giriyor bu mantıkla. Neyse detaylara çok takılmamak lazım. Kurgusal karakterler için kavga etmeyi manasız buluyorum. (Bunu size değil, bir kaç sayfa önce yazılmış mesajlara hitaben söylüyorum.)

Vivi özel bir yeteneği olmamasına rağmen duygusal olarak güçlü ve hedefini gerçekleştirmek için sağlam irade göstermiş bir karakterdi. Mr. 9 ile ilk ortaya çıktığında gereksiz ve sinir bozucuyken Goda'nın kurgusu sayesinde serinin sevilen kişilerinden oldu. Nami o gelene kadar tayfadaki tek kadın olduğu için belki de o eksikliği dolduruyordu. Ayrıldığında zaten direkt Nico Robin monte edildi. Nami'yi filan saymazsak arc prensesi olarak ilk göz ağrımızdı. Alabasta arc ilmik ilmik örülmüş, uzunca işlenmiş, seriye derinlik katan ilk arc olduğu için bu kadar sevildiğini düşünüyorum. Rebecca filan ondan önce gelse belki de o birinci sırada olurdu. Malum korsanfanda ağlak karakterler pek sevilmiyor. O yüzden ilk sırada Vivi olmasına sevindim. :D
 
Şanjiye ve Lowa prenses deyince cinsiyetcilik yapmış olmuyoruz dimi :gamyon:

Sanjinin karizmasi belki ta Enies Lobbyden beri yerlerde.Bide Oda sacma sapan bi kiyafet verdi.

Zoro guzelim kilici aliyor,Sanki Powerpuff Girlse donuyor
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık