Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylediklerinin hepsi farazi ve gerçekliği olmayan aşırı yoruma dayalı kişisel görüş.Bir tek saldırı gücü daha iyi kısmına katılıyorum.O da Marconun saldırı gücünü görene kadar sürüncemede.
Farazi mi.Luffy Dressrosa'da bile Dof'u kmlerce uçuran bir saldırı gücüne sahip.Fiziksel gücü+meyvesi sayesinde Jozu'nun kurtulamadığı parasiteden kurtuluyor adam Rosa'da bile.Luffy'nin hakilerinin Marco'dan iyi olduğu çok bariz bir şey.


Hakilerde net üstün mü ? Reis ne hakisini gördük marco'nun allah aşkına yapma, etme.. Haki işlenmediği zamanda çıkmış karakter Luffy'nin o zaman Amirallere karşıda Hakisi net üstün. Katakuriyi ite kaka rakibin salmasıyla yendi diye Sağ Kollara fark atmada Luffy hem yeni silahlanma hakisinde tam hakimiyeti olduğunu da sanmıyorum.
Marco'nun, geleceği görebilen,Ray'in bildiği ileri seviye b.hakiyi kullanabilen,baygınken bile h.haki kullanabilen bir adamdan daha iyi bir haki kullanıcısı olma ihtimali olabilir mi sence ? Luffy'yi inanılmaz küçümsüyorsunuz.Öyle böyle değil.
 
Luffy Katakuri'den de güçlü değildi zaten. Katakuri'den güçlü olan adamlardan zayıf olması normal ;) Hee arc sonu bu ikili Kaido ve Bm'den sonra gelir o ayrı. Şu an Marco'dan güçlü olan adam arc sonu yonkou olurn. Bu da mantıksız.

Denjiro işin beklenti kısmı tabi şimdilik. Ashura'dan güçlü beklediğim için Smoothie'den güçlü dedim ama ısrarcı bir iddiam yok. Smoothie de güçlü olabilir. Görücez onu bakalım :gamyon:
Reis sen de Luffy ve Kata'yı güçlü göstermek için çok çaba sarf ediyon ha. Takdir ettim. Buradaki mesainin büyük çoğunluğu buna gidiyor. Bravo.:) Ama işte keşke inandırıcı olsa... Boşa gitmezdi yorumların.
 
Kaido
Big Mom
Luffy
Marco/King
Kid
Queen
Smoothie
Zoro/Law
Drake/Jack

Şöyle bir salladım. Son dörtlüyü belli bir sıralamaya koymak pek kolay değil, görürüz artık.
 
Olay oraya doğru gidecek diye korkuyorum. Garp'ın tek yumruğuna feleği şaşan adam bu Marco. Tamam tank bir karakter de Luffy şu an kökten emekli eder onu.
Luffy onu yenemez demiyorum ben ama net bir üstünlüğü yok kolay kazanamaz şuanki haliyle Garp olayına gelecek olursak 3 Amiralin yapamadığını yaptı çünkü O Denizci Kahramanı ve En güçlü MARINE :))
 
Luffy Katakuri'den de güçlü değildi zaten. Katakuri'den güçlü olan adamlardan zayıf olması normal ;) Hee arc sonu bu ikili Kaido ve Bm'den sonra gelir o ayrı. Şu an Marco'dan güçlü olan adam arc sonu yonkou olur. Bu da mantıksız.

Denjiro işin beklenti kısmı tabi şimdilik. Ashura'dan güçlü beklediğim için Smoothie'den güçlü dedim ama ısrarcı bir iddiam yok. Smoothie de güçlü olabilir. Görücez onu bakalım :gamyon:
İstihbarat geldi galiba.Marco ve çakma Marco'nun Kata'dan güçlü olduğuna dair :) Luffy Kata'dan güçlü şu anki haliyle.Haliyle parka götürür King'i oynaması için.Luffy'nin arc sonu yonko olacağına inanmak,arc sonu anca sağ kol seviyesine geleceğine inanmaktan daha inanması kolay bir şey :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık