Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gintama'da kyubei muhabbeti vardı böyle. Kızı erkek gibi yetiştiren bir aile ne olduğunu kendi bile bilemeyen biri. Şimdi bir de Kaido'nun karısı öldüyse ve başkasını sevemedim falan derse tam olur.
 
MÜJDE!!!

Haftaya ara var. Arayı veren Oda. Diğer bölüm 2 hafta sonra.

Sonra yine ara var. Arayı veren dergi. Bölüm o zamandan 2 hafta sonra.

Ayda 2 bölüm. Sonrasında 2 bölüm çıkacak ve yine ara. Arayı veren dergi.
 
Ben öyle düşünmüyorum, bariyer meyvesi yüzünden Oden istese de Oroçi'ye saldıramazdı, mutlak bir savunma çünkü aşılması imkansız. Diğer yandan ise Oroçi'nin teşkilatının ne kadar yayıldığı, kimlerden oluştuğu hakkında da bir bilgisi yok, döner dönmez hiddetle sarayı basmaya gitti ve karşısına ne kadar uğraşırsa uğraşsın aşamayacağı bir duvar çıktı. Oroçi Oden'in onurunu yerle bir etmek için dans etmesi şartı koymuş olsa da Oden'in kendi onurunu halkından dha fazla önemsemediği gayet açık. Zaten işlerin karıştığı ve Oroçi'nin sözünü tutmadığı anda herkesi toplayıp gayet Kaido'yu bile yaralayabildi, hatta savaş devam etseydi belki yenerdi bile. Her karakterin bir zayıflığı var ve Oden için bu zayıflık çok sevdiği ailesi ve ülkesiydi. En başta saldırsaydı alabilecek konumda değildi, Barto'da da gördük, bariyer meyvesi açıklık en ufak yer bırakmayacak kadar etrafını kapayabiliyor, kullanıcı içerde, Oroçi içerde, bu adam kime saldırabilir orada? Ha, çıkıp "Bariyer meyvesine sığınması ucuz bir numara, beni tatmin etmedi." dersin tamam ama bu olayın altının dolu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Bariyer meyvesinin ve ya Mane mane'nin cuk diye orada belirmesini geçtim ben, hikayenin fiyasko oluşu taa buradan belli bu adamı bu kadar güçlü gösterdim ve halkı da kekledim ama bunu nasıl yapmalıyım durumunu eski malzemeleri kullanarak tekrar tekrar tekrar önümüze sunuyor hadi bunu da geçtim. Oden'in tavrı bir kere konuyu özetler nitelikte. Oraya tek başına gidiyor eyvallah, 9 kın peşinden gelse bariyer mi kalır ortada? Ben ucuz senaryonun okuyucuya yedirilmeye çalışılmasına kızıyorum. Burada da yine Yamato'yu erkek diye çağırıp, karaktere ben kadınım dedirtmesi okucuyla dalga geçiyor demektir. Eksik kurgusu hikayeyi kötü gösteriyor.
 
Vinland Saga manga spoilerı bar bakmayın okumuyorsanız.

Thorkell'in oğlu olduğunda annesi Thorkell onu savaşa götürmesin diye kız olarak tanıtıyor, sonra Thorkell de hayal kırıklığına uğrayıp yıllar sonra ona koca bularak gelince çocuğu da köyden kaçıyor. Kaido-Yamato ilişkisi de bunun gibi bir şeye bağlanabilir.
kanka hala güncel olarak devam eden bir site varsa versene linkini.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık