Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bakıyorum da Şimdiden Yamatoya güvenip hayranı olanlar olmuş peh peh peh... Eğer bu Yamato gerçekten Kaido’nun çocuğu ise sıkıntı olabilir.
Aklıma yine o muazzam hikaye geldi bak...
Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.

Akrebin kendisine yanaştığın fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:

“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”

Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.

“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”

“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.

Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:

“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”

Akrep mahsun, mahçup, çaresiz cevap verir:

“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.”
 
Ulti Luffy çarpışması houshoku mu normal çarpışma mı Yamato’nun saçlar aynı judge oden çıkması zor ama oden hayranı çıkabilir
 
Korsanlığın doğası gereği bu kadar ihanet normal. Karayip Korsanları nasıldı? Gelene geçen birine kelek yapıyordu aynı bir dakika içerisinde.
Özellikle 3.film öyleydi. Ama bakıyorsun herkes kendi çıkarı için ihanet ediyor. Burada öyle birşey yok ki kimse demiyor Luffy'i iyi bir güç kendi çıkarım için kullanayim sonra başından atarım falan. Tüm Korsan milleti adama hayran olmak için sırada bekliyor sanki. Bak aynj şeyi Shanks ve Teach'te kesinlikle görmeyeceğiz. O yüzden onlar daha zorlu olacak.
 
Zoro Hawkins e vuracak Hawkins düşecek, Luffy Sasakiye vuracak Sasaki düşecek, Kinemon Numbers 6 tarafından kesilirken Denjiro Number 6 ve ardından Number 7 a tek atıp Kimenonu kaldırıp devam edecek. Baya savaş gibi

He yok herkes teke tek dövüşürse 90 bölüm falan sürer. Bir dolu insan var
Sorarlarsa Mf'den büyük savaş dersin. Gerçi Mf'de de adam akıllı savaş olmamıştı doğru :(
 
Sorarlarsa Mf'den büyük savaş dersin. Gerçi Mf'de de adam akıllı savaş olmamıştı doğru :(
Biri birine vurduğunda vurulan yerde kaldığında, 8 9 karakter sıradan bir şekilde harcandığında bana göre Marineford u aşar zaten.
Marineford da herkes podyumda boy gösteriyordu. Birbirlerinden yanak alıp bırakıyorlardı.

Dokuz kın 5 kişi kalırsa ( 7 samuray hesabı bazıları düşecek) ve Kaido tarafında bir dolu kişi düşerse ben tatmin olurum.
Queen ve Gothic God birileriyle teke tek savaşır okurum eyvallah ama Jack in tamamen köşeye sıkışıp 3 4 kişiyle sonuna kadar savaşıp öldüğünü görmek beni acayip zevke getirir. Mamut haliyle falan 4 kınla dövüşüyor hepsi ölüyor mesela. Uffff çift sayfa beş ölü. Kinemon geliyor kılıçlarını topluyor diz çöküyor sessizce sonra kalkıp savaaşa dönüyor falan.
Zaten Jack hastasıyım kum torbası reis için inanılmaz hoş bir veda olur. Kınlarda hoşuma gidiyor onlarada üzülürüm. Biraz değerlendirmesi lazım Oda nın artık bu tarz şeyleri. 50 den fazla adam var orda isimli biraz harca üz bizi ayku. Epiklik nerde, kahramanlık nerde, ağıtlar nerde ?

Arc sonu Luffy et yiyecek diye bölüm okuyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık