Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydaaaa Yamato Oden kıyafeti giyiyor... Zamanında dediydim ama Toki bu uşağın anası çıkabilir diye... Kaido tabi işi gücü olan eve ekmek getirme derdinde olan bir adam. Muhtemelen çocuğa Toki bakmıştır doldurmuştur çocuğu fesat karı.
 
Yamato -boku kalıbını kullanıyormuş. Bunu genelde kibar insanlar kendilerini tanımlamak için kullanır. - Ore kullananlar biraz daha kaba zibidi olabiliyor. Tabii net buradan bir sonuç çıkaramayız fakat kibar biri olduğu tahmininde bulunabiliriz. Ama düzgün bir adam gibi Yamato.

Kaido'yu buradan zayıflatacak gibi Oda. Gücü konusunda net bir tahminim yok. Luffy seviye vardır, olmalı yani. WB'nin çakma oğlu Weevil bile sağ kol üstü bir seviyededir muhtemelen.
Ore wa Monki Di Lufi
 
Shanks bilmiyorsa şuan bir tık olumlu olacak hikaye.Belki denizcilerde bilmiyordu Big Mom'la telefon konuşması sırasında öğrendi.Big mom eski aşkitosu olduğu için biliyordu ama Shanks bilmiyorsa mesela şuan Wb de bilmeyebilir bence.
Aga Moria bile geliyor oraya.Tahminimce o zamanın güçlü korsanlarından kendisi.Tayfası zaten büyük.Oradan da hikayeler yayılır diyorum ben.Kaido'nun Wano'da olduğunu bilmeyen bi bizim tayfa var.Ayrıca Teach de Wanodan haberler alıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık