Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda'nın önceliği farklı olabilir. Hatta olamaz yaa. Sen o kadar güç unsuru ayırmış koymuş işliyorsan dövüş çizeceksin abi. Kimse Naruto gibi 15 bölüme 1 vs. istemiyor zaten. Ama yeri geldi mi çizeceksin. Oda bu dövüş mevzularında her zaman "ne şiş yansın ne kebap" mantığı güden biri. Adam gibi güçlü olanın rakibinin kafasını ezdiği ya da denk 2 karakterin kıyasıya mücadelesini içeren dövüşler çizemiyor. Bir yerleri sıkışınca 3-5-7 gün dövüştüler diyor anca. Böyle bir şey olamaz, olmamalı.



Ben de onu diyorum. Madem dövüş çizmeyecektin gideydin ecchi çizeydin aga :artiz:
zaten çizdiği şey ne ki, erkeklere gelince çıplak kalmasınlar, çıplaklık önemli, hatunlara gelince soy soğana çevir seni küresel, kapitalist seni, seni emperyalist seni.
 
Saç rengi ve Kaido gibi dövüşmesi işi bozuyor. Yoksa ben de bi acaba dedim yukarıdaki mesajı yazarken. Oden'in efsane saatini duymuş ve ona hayran olmuş olabilir. Dövüşmeyi ise babasından dayak yiye yiye öğrenmiştir. Babası aklını başına toplasın diye işkence falan yapıyordur belki.
Bu o demiyorum ya zaten ortaya atiyim dedim. Oden fanı olabilir Yamato muhtemelen lakin saç rengi 20 yıl sonra beyaza dönmesi anormal olmaz açıkçası. Ondan bozmaz yani.
 
İnsaf bre adam!! Daha iki sayı önce Zoro’nun kucağındaydı. Arc’ın başında da çıkmıştı. Reisi body pillow belledi iyice Luffy.
:hhh:

Bizim tayfanın kucağı neyse de, elin oğlu gelip Usopp'dan Franky'den önce kucaklayınca olmuyor be. Fanları Luffy'yi bu yüzden seviyor heralde, hallerinden memnun gibiler :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık