Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu yapması gerek.Yoksa kurduğu evrene de güç dengesine de ihanet etmiş olur.İnsanlar yıllardır bunu tartışıyor.Sonuç görmeliyiz artık.O ağırlığı hissetmeliyiz.Yoksa yonkolar ağırlığını tamamiyle kaybedecekler
yonko ağırlık kaybeder mi edebilir belki, hani şöyle seri boyunca verilen mesajlar bence yonkonun bariz üstünlüğü üzerineydi. Mesela dof sengoku,fucitora,aokici hepsine posta koyabiliyor, yada dalgaya vurabiliyor fakat kaydonun adını duyunca bile duruşunu düzeltiyor hazır ola geçiyor sanki. kaydonun ismiyle oroçi, hükümetten daha önce savaş gemisi almış mesela bu ark cp0 ile yaptığı görüşme de, cp0 a köpek çekiyor, cp0 taviz vermek zorunda kalıyor, denizci ejder tüm gücünüzle saldırsanız bile bizi yenemezsiniz diyor, mesela şenks-wb ittifakına kodamanların tepkisi daha çok örnek verilebilir bu şekilde. Hükümet tarafından uydurulan gazetelerde,dergilerde yayınlanan kahraman denizci soranın hikayesi mesela insanlara, denizciler daima korsanlardan güçlüdür algısının yapılması, denizcilerin,hükümetin hanesine büyük bir eksi olarak dönüyor, bu yüzden yonkolarla kapışıp kendini ispatlayamadıkları için amiraller daha büyük tehlikede bence.
Oda bunu yapacağına intihar eder. Ruhu bedeninden ayrılır. Öyle korkak bir adam bu. Herif bırak imp./yonkou dövüşünü komutan dövüşü çizmeye bile korkuyor. O cesaret bu adamda yok.
Er ise çıksın meydane, değil ise niye girmiş bu toplara.
 

Üye silindi 1004

Spoileri erken paylaşan kore sayfası önümüzdeki cikacak bölümlerde artık resim paylaşmayacakmış sadece bölümün önemli kısımlarını yazı olarak paylaşacak yani bundan sonra salı günleri resim yok.
Adamlara bu saatten sonra inanacağımız için artık ne yazarlar neler derler bilemeyiz. Pazartesinden yazı olarak paylaşıp Salı görsel koymak ağır vibe killer. Bunun normali Çarşamba yazı-Perşembe görseldir.
 
Law'la yatan Luffy gibi kalkar. Ne olacaktı? Poşetler Kralı Luffy.

Yamato da babasının oğlu. Hey gidi hey, aynı şekilde yapıştırmış :a:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık