Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Yamato nun trajik bir gecmişi var belli ki oda 2 yillik zaman atlamasın dan sonra trajik bir gecmişe sahip kimseyi katmadı tayfaya kesin annesiyle ilğili.
Yamato çocukluğundan itibaren ressam olmak istiyormuş. Yeteneksiz bir çocuk da sayılmazmış aslında perspektifi daha beş altı yaşındayken çözmüş. Annesi de Yamato'yu hep destekliyormuş "canım oğlum yaparsın senden iyisi Şam'da kayısı" falan diyormuş. Kaido, Oden'i onursuzca öldürdüğü için depresyona girmiş tabii. Ayrıca ergenken de Garp kafasına vurduğu için beyin travması geçirdiğinden kafası gelip gidiyormuş. Bir gün yine Oden'i onursuzca yendiği için ağlayıp içerken gözü dönmüş. Yamato'yu kemeriyle komalık etmiş.

Tabii Yamato o gün yaşadığı travmadan dolayı ressamlık falan yapamaz hale gelmiş. Dayak yemeden önce gözü kapalı Creation Of Adam çizen çocuk, baba dayağından sonra çöp adam çizemez hale gelmiş. Fakat Yamato'nun annesi çok iyi bir kadın olduğundan "oğlum ne güzel çiziyorsun biliyorum bir gün çok büyük bir ressam olacaksın" demeye devam ediyormuş. Bu olaylar olurken de yeni yeni Smile işine girmiş Kaido. Dof ve CC gönderdiği ilk posta Smile'lar boğma rakıdan yapıldığı için baya problemliymiş. Kaido içki diye içmiş bunları gözleri kör kalmış. CC göz nakli yapabiliriz eşinizin gözü uyumlu demiş. Kaido gaddar adam tabii. Kabul etmiş bunu. Yamato'nun annesi kör kalmış ve oğlunun çizdiği çöp adamları görememiş. Çok geçmeden de operasyonun yıpratıcılığı yüzünden hayata olmayan gözlerini yummuş. Yamato o günden itibaren Dünya'nın En İyi Ressam'ı olmayan karar vermiş. Raftel'i çizmeye yemin etmiş ve babasını yenmeye.
 
WB işte bu tanımı tam tersinden çalıştıran adam, bir sürü hainlik ve yazarın kalemiyle düştü Reis pardon Reis düşmedi bile :a:
Wb da aslında korsan olmakla kötü karakter izlenimi veriyor genel itibariyle. Bu adam ölünce " kurtulduk, artık kimsecikler bize bir şeyler yapamaz " diye sevinen halk var idi. İronik bir şekilde, yine iyi görünümlü adamlar kazandı gibi.
 
Yamato'nun neden Luffy'i beklediği neden Kaido ile arasının bozuk olduğu hakkında en ufak bir fikir yok ama karakteri Kata ile bir tutanların sayısı revaçta. Sabretmeyi bilmiyoruz cidden bu Zoro-Sanji, Zoro-Luffy, WB, Oden tarzında kutuplaşmaların ana sebebi Spo'nun erken gelmesi bence.
Bir tarafın bir adım atması lazım ama her zaman pürüz çıkaran oluyor maalesef.
 
Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur.
wb- bm - kaido aynı yolun yolcusu.
iyi - kötü karekter farketmez.
düşenin dostu olmazmış keje...
Kaido ölür kurtulur, Koca Ananın çekeceği var Odadan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık