Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 983 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim orada yazdığım şeyin Luffy ile alakası yok. Daha bunu anlayamıyorsan bakış açın çok yanlış. Her mesajın altında bir art niyet arıyorsun. Eskiden aşırı da olsa sempatik bir Luffy fanıydın. Luffy ile dalga geçilmesine çok kinlenmişsin belli. Biraz sal gitsin sen de rahatla.:good:
Luffy ile alakası yok ama Luffy ile alakalı olacak şekilde yazıyorsun, bu son dönemlerdeki WB eleştirisine karşı bir tepki gibi geldi bana.:( Yani mesajını okuyan biri başka ne anlayabilir merak ettim.
 
Yamato ejderha, okama, Kaido'nun oğlu, Luffy fanı ve kılıç ustası çıkacak gibi.
Her Luffy fanı kılıç ustası olmasa da her kılıç ustası Luffy fanıdır (istisna varsa belki o da görünmez aralarında :) ).
BM'nin düştüğü saçma salak durumlar ne kadar zorlamaysa birilerinin Kaido'ya ihanet etmesi o kadar doğaldır. Adam tokatladığını tayfaya almış korku ve güçle yönetiyor ordusunu. Bu ortamda fırsatını bulur bulmaz Kaido'yu satacak bir sürü karakter vardır zaten. Böyle bir oluşum Kaido'nun kendi tercihiydi ve bu tercih Kaido'nun en büyük hatalarından biri olacak.
Drake ajan çıkınca ya da başka bir adamı ihanet edince yadırganmıyor zaten de oğlu daha biz ne oldu anlamadan böyle ortaya çıkınca bu neymiş diyor insan. Hele bir de Oda'nın açıklamaları çok saçma olmaya başlamışken(bknz; WB-Oden).
 
Şavaş luffy kaido ile karşılaşmadan başlamaz gibi görünüyo.
Momo nun vakti azalıyo eğer diğer taraflara fazla odaklanmazsa 5 bölüme başlar diyorum.
Aslında Luffy-Zoro-Kid, Momo’nun idamı bassalar çok iyi olur. Hayır bir de şeye de sinir oldum. Etrafta bir sürü adam var, Zoro ile Kid kimlerler uğraşıyor yahu :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık