Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 982: Hödük, Hödük ile Karşılaşır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceasar Clown nerede her hangi bir bilgi var mı?



Monet sadece Ceasarın altında çalışan biri olsaydı belki yapabilirdi.Ama üstünde dof onun üstünde de Kaido vardı.
En son Ceaser iş arıyordu.:fool:

Ve Monet isteyerek yapıyor bu türk zalimlikleri, ortalıkta Doffy korkusu yok.Aksine Doffy'ye aşkla hizmet eden biridir kendisi.Doffy ve Aile çıkarları ne gerektiriyorsa yapmaktan asla çekinmeyen bir kişiliği söz konusu.Ölümü çok üzdü beni o ayrı.
Bir de konu dışına çıkmayalım.farklı bir şeyler görmeyiz yine de;ama rahatsız olmasınlar özelden yazarsan konuşuruz. :)
 
Be vicdansız oda şu kadından ne istiyorsun.Zaten tüm kek adalarını tavaf ettirdin bide şimdi wano da kaldığımız yerden devam ve bu bigmom neden kimseyi yakalayamıyor.Koskoca yonkou çoluk çocuk ile uğraştırıyorsun pes oda pessss.
 
Sodanın yaptığı hata serinin son iki üç arcını da ada kurtarma üzerine kurgulaması. Artık yapması gereken ana karakterlere power upu dayamaktı. Adaya adam akıllı hep birlikte inip saçma ve hiç bir zaman uyulmayan planlar kurup arcı uzatmak yerine direk dövüş bitir şeklinde geçmesi lazımdı yonkouları. Mabadından D. 'nin gücü çıksın, içinden şeytan çıksın, genleri uyanıp vücudu elmasa dönsün vesaire saçmalasa bile okuyucular memnun olacak. Shounen seri yapıyor 1000. bölümü verecek 18 bölüm sonra ama ana karakterleri tüm evrenden dayak yese şaşırtmıyor saçma.
 
Arkadaşlar,Marco'nun notunu şöyle yorumlayabiliriz.
  • Ya Karasakal ile mücadelesinde müttefiklik teklif edecek,
  • Ya Karasakal ile savaşa girdiği zaman tecrübelerini anlatacak ve onu uyaracak.
  • Ya Savaşa sonradan katılacağını planlamıştı.O zaman ondan önce ne planlıyordu? Weevil tehlikesi yatışmasından dolayı mı?
  • Ya Emanet edeceği bir yeni tayfa üyesini mi vermek isteyecek? Ki bu çok düşük ihtimal ama aklıma geldi, ilgimi çekti. güzel olabilirdi. tayfada Savaş taktiktiklerinde tecrübesi olan biri olabilirdi örneğin.tabii Luffy'yi bağlamadığı için ne kadar önemli soru işareti.Belki Ace ile bağlantılı biri olabilir örneğin....
  • Ya da bir eşya verecek.
 
Kyoshiro'yu direkt olarak Sasaki'yi ortadan kaldırmaktan alıkoyan ne acaba kurtulacak zaten bir de onunla uğraşacaklar.Jinbe indirse de güzel bir dövüş görsek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık