Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz olaylar hep Oda'nın karakterin altyapısında işleyen dinamikleri isteyince devreye sokup istemeyince iplememesiyle ilgili. Misal son yaşanan Wb olayı. Bana kalsa Wb karakterinde bir adamın Wano'nun içinden geçmesi lazımdı. Ama Oda bir intikam hikayesi, Oden hikayesi oluşsun diye Wb'nin haberi yoktu dedi geçiştirdi. Fujitora'nınki gibi daha onlarca olay bu tarz kurgular uğruna tutarsız bir şekilde işlendi. Luffy kahraman olsun denizciler Arabasta'daki gibi sahte kahraman olmasın diye Fujitora karakterinden ödün verdi diyip geçicez :bilmem: Oda'nın b*k yemeleri bunlar karakterlerde suç yok.
Reis gene benim yazacaklarımı benden önce yazmışsın :alkis:

Kuş kafesi ve 20 yıl kimse Wano'ya aman ha dokunması olayı tamamen aynı, bu durumlar ne kadar mantıksız ve zorlama olurlarsa olsunlar Oda'nın hikayeyi üzerine kurduğu temel taşlar kimse bir şey değiştiremez direk tanrının eli kolu var olayın içinde :bilmem:
 
Yonko'ları göklere sığdıramayıp denizcileri ezikleyen bir kitle var. Son bölümde görüldü ki denizciler denizin her bir noktası hakkında az da olsa istihbarata sahip ve denetleyecek güçleri var. Yonko daha kendi adamı ne alemde onu bilmiyor.
WB yaşlı adamdı o yüzden. Kulakları duymuyor öyle eskisi gibi.
 
Sakazukinin en güçlü olduğu yazarın yaklaşımı ile belliyken sırf kılıcı var diye Fujitora güçlü görünüyorsa art niyet ararım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık