Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 982 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'nun varlığı yetiyor.Olup olmamasına gerek yok.KF'nin yazılı olmayan kurallarından biridir bu.
Gerçektende öyleymiş. Bende geleneği bozmayayım o zaman.

8 numara Pica’yı durdurup ‘Kaptanımın senin gibi bir taş parçasıyla işi olmaz, benimle yetin.’ dediği sahne.
 
Belli şablonları var artık onları kullanıyor. Hani şey gibi. Tatlı küçük bir lokanta bulursun. Taze fasulyesi inanılmazdır. Sonra mekanı büyütürler fasulye rezalet olur. One Piece’in durumu bu. Marineford’la beraber seri, seri üretime bağladı. Oda hortumu kendine bağladı.
Bana göre seriyi kötü yapan iki yıl öncesi veya sonrası değil iki yıl öncesi ve sonrası arasındaki tutarsızlık. (Evet Oda'nın aynı muhabbetleti döndürdüğü oluyor bu noktaya katılıyorum ama adamın işleyiş tarzı eskisinden çok farklı değil.) iki yıl sonrasında oluşturulan güç dengesi kendi içinde tutarlıyken iki yıl önceki güç dengesi hem kendiyle hem de iki yıl sonrasındaki güç dengesiyle çelişiyor. Aynı zamanda iki yıl önceki olaylarda daha çöp arc ve karakterler bulunuyor. (İki yıl sonra kusursuz oldu demiyorum ama Balık adam adası dışında pek boş arc aklıma gelmiyor.)
 
Son düzenleme:
"Roronoa Zoro Övme" diye bir başlık açılsa da koca forum rahatlasa. Tamam Zoro çok sevdiğimiz bir abimiz, ama her konuda da övülmez ki.
 
Spoiler ile alakası olmayan Zoro’nun karizma sahneleri muhabbetini diğer uygun konularda yapabilirsiniz. Bu tür mesajlar bu konuda devam ederse silinecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık