Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 982 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sasaki ile Who's Who bence çok güçlüler. Balon çıkacak diyenler de, yıkımcıları parlatacaklar diyenler de bence yanılıyorlar.

Belki Jack kadar bile değillerdir ama bu demek değil ki saniyede poşet olacaklar.

Bunun 2 sebebi olduğunu düşünüyorum.

İlk olarak Rocks göndermesi. Rocks hep Teach ve tayfasıyla özdeşleştiriliyor ama şu an bulunduğumzuz durum da Rocks göndermelerine müsait. Bir kere iki tane Rocks üyesi kaptan var.

Kaido'nun tayfası Rocks gibi. Kaptan olacak potansiyelli isimler bir kaptan altında toplanmış. Kaido hariç ortak yönleri de yok. Bazı üyeler King ile Queen atışınca ahanda bunlar Zoro ile Sanji'nin dediler ama asıl olay başkaymış, böyle düşünmeye başladım.

İkinci sebebi de senaryo gereği. Malum şu an nova dolu Wano. Onlara rakip gerek. Big Mom zaten inmeyeceği için tayfasında rekabet pek yoktu. Bir de aile olduklarjndan abi abla diye geçiniyorlardı. Oven Katakuri'ye atar yapamazdı. Kaido'nun tayfası da öyle olsa bizimkiler hemen hallederdi. 8 nova, 5 tane güçlü Oden adamı bir de Marco. Boru değil. Ama Flying six içinde en azından Drake gibi 2 isim daha olmalı ki Sanji, Hawkins Killer gibilere de ekmek çıksın. Zaten Drake ve Hawkins bize geçer. Hatta Apoo da yola gelir gibi. O yüzden karşı tarafın kaptan ve yıkımcılardan fazlasına sahip olması gerek.
 
O da doğru ee napacaz bu Zoro fanlarıyla, adamlar resmen soğuttu beni karakterden.;)
Zoro öldü gösterip ortalığı havaya kaldıracağız. Sonra bütün Zoto fanlarını Taksimde toplayıp protesto yaptırıp içlerine provakatör yerleştireceğiz. Ve yağma, talan, Oda hakkında küfür ettirip suç işlemelerine çalışacaz. Ve ordan geçen bir gruba "Zoro kim ki Picadan başkasını yenemedi. Onu da silahsız şekilde" tarzı şeyler söyleterek işi kötükleyecez. Oda One Piece 5 sene sürecek demişti. Bu adama güven olmaz en az 10 sene hapishanede kalmalarına yetecek suç işletecez. Zaten Smoker, One Piece biterse siteyi kapatacağını söylemişti. Sen sağ ben selamet. Tabii bazı karakterlerin fanlarını da içeri atarsak tam cümbüş. Hapiste Sanji fanları ile Zoro fanları birbirine girdi. Ya da Luffy fanları ile Zoro fanları hapishaneyi birbirine kattı gibi haberler izlemek için onları da içeri gönderirsek izlemesi One Piece tadında görsel şölen bir olur.
 
Luffynin bakışı tuhaf bişey söyleyeceğine delalet, inşallah bol luffyli sanjili bir bölüm olup zortosuz olur. zira zarto ağır fan yorumu okuyunca gözlerim kanıyor.
 
At fava bekle
Ultiyi gören luffy bence ona çocuk çekicek böyle başını okşayabilir felan. Sen böyle tehlikeli yerde gezme tarzı hareketler yapacak. Sağlam trol geliyor
 
İyide bu Denjiro nerdeyse Quuen ve King kadar güçlü ve bide adamı kandırarak yeniyo, Zoro bile az gardını indirdi Killer eziği onu karacaahmete yolluyodu. Bu mantıkla Killerin bayılttığı Zoro Sasakiden 100 kat daha eziktir.
Kedi köpek daha Jackı alamıyor. Denjiro nasıl Queen ve King kadar güçlü olabiliyor? Herhalde kılıcın dipçiğiyle vurdu bayılttı koca Sasakiyi nedir bu böyle...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık