Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 981: Çarpışma

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Marco'nun gelişi gibi bomba

    Kullanılan: 198 73.3%
  • Sanji'nin sapıklığı gibi sıradan

    Kullanılan: 40 14.8%
  • Koca Ana Korsanları gibi boş

    Kullanılan: 32 11.9%

  • Kullanılan toplam oy
    270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki sağ kolun aynı yerde aynı şekilde ortaya çıkması, iki sağ kolun yetenek olarak birbirine benzemesi de inanılmaz kafa karıştırıcı bir etken ama :üzgünüm: Öte yandan Zoro "Kaido'ya odaklı" cümleler kurup o yönde hareket ediyor. Herif Oden'in kılıcını aldı. X olayda Luffy gibi aklına gelen ilk şey Tama. Öte yandan Zoro varken Marco ve kılıç ustası dövüşü mantıksız. Zoro'nun King dövüşünden çıkıp Kaido'ya yürümesi de ne kadar olası ? Marco Zoro'ya heal mı basacak ? İhtimal dahilinde tabi İnanılmaz bir dövüş sarmalı/alternatifi var Wano'da. Misal;

King vs. Marco veya King vs. Zoro
Zoro vs. Who
Sasaki vs. Jimbe veya Jack vs. Jimbe
Sasaki vs. Denjiro ya da Denjiro vs. Who
Sanji vs. Queen veya Kid vs. Queen
Sanji vs. Drake
Apoo vs. Brook
Inu-Neko vs. Jack
Izo-Kiku vs. X Numbers ya da X F6
Izo-Kiku vs. Black Maria
Luffy-Kid-Zoro-Law vs. Kaido
Luffy-Kid-Zoro-Law-Marco vs. Kaido
Kanjuro vs. Kinemon

.... diye gider. Seç beğen al yani :hoo::oleyo:

Bu dövüş işini Wano'nun anlamı ile yani "ahenk" kelimesiyle çözebilir Oda. Bilemiyorum.
Zoro'nun kılıçlarının hepsini karartacağını düşünüyorum. Fakat bakıyorsun, Shanks'ınki kararmamış, Shanks'ın b. hakisi zayıf mıdır? Issho desen öyle. Belki 60 yaşında adam Issho, kim bilir kaç savaşa girdi? Demek ki mesele savaş sayısı ya da iyi b. haki değil. Mesele b. haki anlamında en tepede olmak. Bu noktada da güçlü rakipler devreye giriyor. Luffy, Kata ile kapışmasa şu an geleceği görüyor olmazdı.

King muhtemelen bir b. haki azmanı çıkacak. Böyle bir adamla kora kor dövüşse ve b. hakisini uçursa daha iyi olmaz mı? Nasıl ki Linlin'de geleceği görecek bir k. haki yoktu ama Kata'da vardı, belki de King, Kaido'dan daha fazla b. hakiye sahip yahut ona denk. Fakat Kaido'da anormal bir sertlik var. Adamın normal haline g4 işlemiyor. Hibrit forma geçip kokayı bir bassa Zoro'nun işi zor. Daha doğrusu hepsinin işi zor ki, mangaka Luffy'e içten vurmalı haki tekniği ekledi. Oden, Kaido'nun 20 yıl önceki halini kesti. Şu anki Kaido ise en güçlü denilen kişi. Zirve gücünden söz ediyoruz. Bir de orada kesildiğinde koka falan basmıyor. Bu savunma tarafı, bir de saldırısı var ki akıllara zarar. Zoro tek yemese iki yer. Kısacası, Kaido karşısında kendisini aşmaya çalışacağına King karşısında aşmaya çalışması daha makul duruyor. İkinci darbede bayılmaz, ama ciddi hasar aldığı için b. hakisini zorlar. Kesişleri yeterince hasar bırakmadığı için yine b. hakisini zorlar. Netice olarak da yavaş yavaş gelişir ve en sonunda nihai bir saldırı ile tam beden koka halindeki King'i biçip devirir. Sonrasında tayfa kalan gücüyle Luffy'e yardıma gidebilir. Böylesi de daha etkileyici olur diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Bigmom ve korsanları ölün şu seriden çıkın lütfen. Gereksiz kadro dolduruyorsunuz.
 
Kardeşim 1 v 1 atılmıyor mu 1 adama 10 kişi mi girecekler ? Teach marco'yu yenmiştir ama Jozu tutacak adam yok karşıda Vista Shiryu yakın giderde jozu muhtemelen Marco yenildikten sonra düşmüştür
Jozu'yu tutacak adamları var.Sen şuan boş hypelıyorsun.Ayrıca sen şuan neyi savunuyorsun anlamıyorum.Dedim ki Teach belkide katletmiştir onları.Sen Teachle alay edip o mu katledecek diyorsun.Adam Marcoyu yenmiş neyi tartışıyorsun benle.
 
Odanın Aponun meyve açığını ortaya çıkarmasını bekliyordum ama bu şekil olması çok saçma. Meyve neredeyse iptal oldu hakiden dahi etkili bir yöntem.

Gülücük meyvesinin bilinen seviyeleri var. Tezgahı kurmuşlar boşu var dolusu var.

Şu sayfada üçlü tam şaklaban gibi duruyorlar. Maksat komiklik olsun, bence oda şirinlik yapmaya çalışıyor.( bari burda yapma)
Ancaaaaak şuraya yazıyorum bu adamlar ciddileşirse ki bunu çok yakında görebiliriz Queen hariç orası dümdüz olur.

Üçü birden ortama yan gözle baksa kral haki salsa ne efsane olur...

Kimkime bakınca karınca görüyorum sanki...Örümcekte olabilir.

Ortadan kalkacak kişi, yüzde doksan Drake, Whos who adamını biliyor. Burdan yola çıkarsak Drake bizimkilerin yanına eklenecek. Dört nova hazır drake gelince beş law ve hawkins gelecek yedi nowa toplanmış olacak. Seven Samuray gibi oldu be. O vakit tozu dumana katarlar.

Ne güldüm beee Lütfünun çıkardığı gürültüyü genelevdeki uçkurcu duyuyor ama k. hakili elit adamlar duymuyor.Oda bu hakiyi hala oturtamadı. Yada işine geldiği gibi kullanıyor. Raysan adada kaç hayvan var güçlü güçsüz diye hemen anlamıştı.
Bunu anlamak için transa mı geçmeleri gerek.

Koca Ana ile Minik choppinin göz göze bakışmalarında nasıl bir derinlik var. Olasılıklar...

Ana kapıyı kapatıp işine bakar coppi mel gibi kalır...
Ana hafıza tazelenir kankam coppi der, mutluluktan güller açar nursuz yüzünde...
Tank ufaktan hareket eder Ana bön bön arkadan el sallar...
Ana: Buyur içeri gel ciğerim hele bir çay içelim cinsini sevdiğim geyiği..( Bu dağlar eskiden hep geyikti.)

Marconun gelişini bekliyordum ama bu kadar iddalı bir laf söylemesini beklemiyordum.

Wano toplama merkezi olacak bütün mütefiklerleri bekliyorum. Arc sonu Kaido düşecek Koca Ana'yı aradan çıkarıp şelaleden atacaklar ve en büyük partiyi yapacaklar aynen Luffy' nin dediği gibi...

Ben hep Koidonun ölmesinin daha güzel olacağını savundum. Beyaz bıyık nasıl ölmeyi becerdi diyen Kaido da epik bir sonla ölecek...muradına erecek.

Tiç meyve koleksiyonu için leşçilik mi yapar. Koca Ana ihanet mi eder, Luffy mi, Zoro mu son darbeyi vurur, keser bilemem müşterisi çok. Kaidonun ölmesi one piece evreninde şok ekisi yapacak ...
 
Son düzenleme:
Pteranodon vs Anka gibi efsane bir hava savaşı izlemek varken King'i nasıl Zoro'ya yakıştırıyorsun anlamadım. Kaptanı daha yeni zar zor sağ kolu zor yendi, King Zoro'ya fazla gelir. Bu arc o seviyeye gelecektir mutlaka ama öncesinde Jack gibi düzgün bir rakibe ihtiyacı var. Sonrasında Kaido'ya karşı Luffy'lere destek verecek olması çok daha mantıklı diye düşünmekteyim.

Marco'nun yenileme gücü başkalarının üzerinde o kadar etkili değil. Priest görevi göreceğini düşünmüyorum. Kaido'nun hakili balyozunu yedikten Marco bile kolay kolay kalkamaz. Adam Oden'i bile affetmedi. Sırf yenileme gücü var diye adamı healer karakter yaptınız, Marineford'da amirallere karşı yaptıkları unutuluyor bence.
Efsane hava savaşı mı? Yahu biri tekme atsa diğeri zemine girer. Duyan da seride havada hayvan gibi kapışmalar oluyor zanneder.

Oden'de iyileştirme yeteneği mi var? Marco dediğin adam lazer yağmurundan sırıtarak çıkıyor, lavlara kafa atıyor. Oden yapsın bakalım noluyor? Başkasını iyileştirmesi kendisine yaptığı kadar etkili olmasa da fayda faydadır. Karşıdaki kişi Kaido. Ayrıca kurtarma amaçlı darbeyi kendi de yiyebilir. Bu da çok etkili bir şey. Ben Marco'dan Kaido'yu pençeleriyle deşmesini beklemiyorum. Sonuçta yanında Vista ile birlikte Akainu'ya anca "ah!" dedirtmiş. Tekmesi Kizaru'ya, Kuzan'a neredeyse hiç koymamış gibi duruyor. Kaido ise muhtemel en sert varlık. Marco'dan atakta çok şey beklemiyorum.
 
Jozu'yu tutacak adamları var.Sen şuan boş hypelıyorsun.Ayrıca sen şuan neyi savunuyorsun anlamıyorum.Dedim ki Teach belkide katletmiştir onları.Sen Teachle alay edip o mu katledecek diyorsun.Adam Marcoyu yenmiş neyi tartışıyorsun benle.
benim savunduğum şey Teach marco'yu ezmesine rağmen elinden kaçırdıysa Jozu'yu karşıda ezecek adam yokken kaçamayacak hale gelmemiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık